Grad će pomoći Zvezdi!

Autor: Beta Beta
sreda 24.12.2014.
20:35
Izvor: Beta

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da će Grad pomoći da se nađe lokacija da džudo klub Crvena zvezda napravi svoje prostorije.

BETAPHOTO/NENAD PETROVIC/DS
BETAPHOTO/NENAD PETROVIC/DS

Povezane vesti

Mali je danas organizovao prijem za džudiste Crvene zvezde koji su osvojili bronzanu medalju na Evropskom klupskom prvenstvu u Holandiji i rekao da su crveno-beli ostvarili najbolji rezultat svih vremena u istoriji srpskog džudoa.

On je naveo da je politika Beograda da se veća pažnja obrati na "male" sportove, da se oni omasove i da se svoj deci koja se bave džudoom, aikidom i tekvondom omoguće bolji uslovi za trening.

"Posebno mi je drago što su ovi momci ostvarili uspeh koji od njih niko nije očekivao, a rade u prostorijama koje su iznajmljene. Grad će pomoći da se nadje lokacija da džudo klub Crvena zvezda napravi svoje prostorije", rekao je Mali, a prenela gradska uprava.

On je dodao da ne želi da grad finansira Zvezdine prostorije, "već im samo treba lokacija, pa će im Gradska uprava pomoći da je nađu".

Kapiten Zvezde Bojan Došen zahvalio je gradonačelniku na prijemu i izrazio nadu da će u skoroj budućnosti ekipa napraviti još dobrih rezultata.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 24.12.2014
22:09

Ej, dobra vam je slika. Partizan je '59 bio drugi u Kupu Evrope, izgradite i nama neku halu:-)