Noris "udario" po Hamiltonu, pa se izvinjavao

Autor: Beta Beta
utorak 27.10.2020.
14:58
Izvor: Beta

Vozač Meklarena Lando Noris izvinio se danas zbog izjava koje je dao posle trke Formule 1 za Veliku nagradu Portugala i priznao da su one bile "glupe i neoprezne" i da"nisu pokazale poštovanje koje bi trebalo da ima prema drugim ljudima".

EPA-EFE/Matthias Schrader / Pool
EPA-EFE/Matthias Schrader / Pool

Povezane vesti

Iako Noris nije naveo na koga su se odnosili ti komentari, Skaj je preneo da se najverovatnije radi o izjavama koje je dao o vozaču Rejsing Pointa Lensu Strolu i šestostrukom svetskom šampionu vozaču Mercedesa Luisu Hamiltonu posle nedeljne trke u Portugalu.

Noris je oštro kritikovao Strola zbog sudara u 17. krugu koji su imali, a zbog kojeg je vozač Rejsing Pointa dobio kaznu od pet sekundi. Britanac je rekao da Strol "ne uči ni iz čega što radi".

U drugoj izjavi, čini se da je Noris umanjio dostignuće Luisa Hamiltona, koji je trijumfom u Portugalu postao vozač sa najviše pobeda u istoriji Formule 1 - 92. Noris je rekao da je njegov sunarodnik "u bolidu koji bi trebalo da pobeđuje u svakoj trci".

"On mora da pobedi jednog ili dvojicu vozača i to je to", naveo je 20-godišnji britanski vozač.

Noris se danas izvinio putem Tvitera.

"Bio sam glupi i neoprezan sa nekim stvarima koje sam nedavno rekao u medijima i nisam pokazao poštovanje koje bi trebalo da imam prema određenim ljudima. Ja nisam takva osoba i znam da bi trebalo da im se izvinim, kao i svima koji čitaju i slušaju. Izvinite"
, naveo je Noris.

Noris je u Portugalu zauzeo 13. mesto, nakon što je imao određenih problema sa bolidom posle sudara sa Strolom u borbi za sedmo mesto.

On je u poslednje tri trke bez osvojenog boda pa zaostaje u borbi za četvrto mesto u generalnom plasmanu.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 28.10.2020
14:51

Извињава се што је био искрен.

avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 27.10.2020
16:04

Sta je Noris rekao da treba da se izvini? Covek iskreno rekao, unistili su F1 FIA i njihov mezimac Mercedes, sama pomisao da je ovaj sport gledalo milijardu ipo ljudi a danas 350 miliona, jasno pokazuje koliko su unistili nekada najbrzi cirkus na svetu.

avatar
Aleksandar Kosic
Tuesday, 27.10.2020
20:03

Nije ga Mercedes unistio,Mercedes je samo dominantan. Niko ostalim ekipama ne brani da naprave konkurentan bolid i da papiraju Mercedesu. Svi rade isti posao,samo sto ga Mercedes radi najbolje.