Jedan od najboljih vozača F1 ikada je i reper!

Autor: Beta Beta
sreda 29.07.2020.
20:55
Izvor: Beta

Otkrio dugo čuvanu tajnu!

EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Šestostruki šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton priznao je danas da je kao reper pod imenom XNDA učestvovao u pesmi Kristine Agilere.

Hamilton je to otkrio u objavi na "Instagramu", a radi se o pesmi "Pipe" iz 2018.

Mnogi su verovali da se radi o Hamiltonu pošto se može prepoznati njegov glas, ali pravi identitet repera XNDA do danas nije bio otkriven.

Hamilton ima svoj studio, piše i komponuje pesme. On je rekao da je svoj tekst u pesmi "Pipe" napisao za dva sata.

"Proteklih 10 godina ili više sam pisao i snimao, radio sa nekim od najtalentovanijih i najdivnijih ljudi, na čemu sam zahvalan. Kada pronađete nešto što toliko volite, što možete da radite samo za sebe, mislim da je to neverovatan proces. Došao je trenutak da tu ljubav podelim sa vama. Nemam projekat ili album, samo gomilu različitih pesama sa kojima će možda neki od vas moći da se povežu", naveo je Hamilton.

On je dodao da će u nekom trenutku svoj rad predstaviti javnosti i priznao je da je sarađivao sa Agilerom.

"Jedna neverovatno divna i talentovana osoba me je pitala da učestvujem i budem na njenom albumu. Bio sam oduševljen i ugrabio sam priliku. Imao sam dva sata da napišem kratak stih i da snimim. Cilj je bio da izađe pod drugim imenom kako biste prvo mogli da čujete muziku a onda saznate da je reč o meni, ali nije ispalo onako kako sam planirao", naveo je Hamilton.

"Stideo sam se da priznam da sam to ja, ne znam zbog čega, možda zbog moje nesigurnosti, straha, previše razmišljanja, nečega što ljudi mogu da razumeju. Želim da kažem da sam ja XNDA i da sam zahvalan Kristini Agileri što mi je dala prostor da se pokažem. Poštujem nju i sve što je uradila u poslu", dodao je on.

Hamilton ove sezone u Formuli 1 pokušava da osvoji sedmu šampionsku titulu i izjednači se sa rekorderom Mihaelom Šumaherom.

Četvrta trka u šampionatu na programu je u nedelju od 15.10 za Veliku nagradu Velike Britanije.

Duet Luisa Hamiltona i Kristine Agilere možete čuti u prilogu (šestostruki šampion F1 ima sekvencu od 2:40 do 3:10).


Ne propustite