Bomba pred veliko slavlje, Fetel ima novi tim!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 10.09.2020.
12:25
Izvor: Sportske.net

Svi smo ovo očekivali.

Beta/Paul Chiasson/The Canadian Press via AP
Beta/Paul Chiasson/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Sinoć se Serhio Perez obratio svojim fanovima, Meksikanac je odlučio da posle sedam godina napusti Rejsing Point te je jasno da će tim koji će od naredne sezone nositi naziv Aston Martin Rejsing trebati novog vozača.

Ovo je ujedno bila i najgore čuvana tajna - Sebastijan Fetel će biti njihov drugi vozač naredne sezone.

Danas je i zvanično potvrđeno od strane Ferarija i četvorostrukog šampiona F1. Možda je moglo da se sačeka sa objavom, slavni italijanski tim se sprema za svoj 1000-ti GP i to na svom Muđielu.

Rezultati Ferarija su ove sezone ispod svih očekivanja, Fetel i Lekler nisu uspeli da završe trku u Monci prošlog vikenda. Nemac je trenutno trinaesti u šampionatu sa tek šesnaest poena.

Nadamo se da će promena prijati svima.

baner

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Милан Божић
Thursday, 10.09.2020
14:10

Najgluplji potez u istoriji F1. Oterali su čoveka koji im je jedini donosio postolja (ovo poslednje je čista slučajnost) da bi zadržali nesposobnog tatinog sina. Lično bih voleo, kao fan Rejsing pointa, da dogodine ne osvoje ni bod. A ako bi kojim slučajem Serhio dobio mesto u Mercedesu umesto raspalog Botasa, Hamilton bi bio u problemu. Ovako, bojim se da ga čega sudbina Hulkenberga.

avatar
Милан Божић
Thursday, 10.09.2020
14:06

Najgluplji potez u istoriji F1. Čovek koji im je jedini donosio postolja (ovo poslednje je slučajnost) mora da ide zbog tatinog sina. Voleo bih da Rejsing point dogodine ne uzme ni jedan bod. Ako bi kojim slučajem Serhio dobio mesto u Mercedesu umesto raspalog Botasa, Hamilton bi bio u velikom problemu.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.09.2020
14:06

Konacno malo dobre vesti

avatar
toma1980
Thursday, 10.09.2020
12:50

Ferrari posle odlaska Jean Totd-a i Ross Brown-a.....su samo Bleda senka nekada nepobedivog Ferrari-a.
Dokaz da Nesposobni Inzinjeri,Konstruktori,Mehanicari za kratko vreme ......dovedu Ferrari na isti novo Forze India,Toro Toso!
Vettel je samo Kolateralna greska u Rasputenoj Bandi Ferrari-a.