U Sopotu bronza, u Portlandu srebro - Ivana, zna se šta je na redu! (16.30)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.03.2018.
11:39
Izvor: Sportske.net

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović napašće danas zlatnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Birmingemu.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Nakon pravog putešestvija koje je sa trenerom Goranom Obradovićem morala da pregrmi kako bi stigla do Birmingema, najbolja srpska atletičarka Ivana Španović danas će izaći na zaletište i napasti zlatnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu.

Naša najbolja atletičarka i njen trener nisu mogli da slete u Birmingem zbog loših vremenskih prilika na Ostrvu, pa su avionom iz Frankfurta stigli u Mančester, a potom u svojoj režiji vozom doputovali na konačno odredište.

Uprkos poteškoćama koje su Ivanu snašle na putu do Birmingema srpska atletičarka je spremna da u današnjem finalu skoka u dalj za dame napadne jedinu medalju koja joj nedostaje sa dvoranskih prvenstava sveta.

Pre četiri godine u Sopotu Ivana Španović je osvojila bronzu, dve godine kasnije popela se stepenicu više u Portlandu, tako da se svi nadamo da će danas napraviti poslednji korak i "doskočiti" na vrh pobedničkog postolja.

Finale u skoku u dalj počinje u 16 časova i 30 minuta. Svi ćemo biti uz Ivanu i bodriti je na putu ka medalji koju je "kovala" od 2014. godine.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 04.03.2018
13:13

Само да настави низ, али било која медаља је супер... Све све, само да се не понови ситуација из Лондона кад јој је неправедно одузета медаља !