Skoro 300 takmičara na Balkanijadi, ASS zove publiku u Arenu

Autor: Beta Beta
utorak 21.02.2017.
23:49
Izvor: Beta

Atletsko takmičenje Balkanijada održaće se sledećeg vikenda u beogradskoj Areni kao generalna proba za predstojeće Evropsko prvenstvo, a na njemu će učestvovati skoro 300 takmičara.

Beta/Beoinfo/Mo
Beta/Beoinfo/Mo

Povezane vesti

Balkanijada će biti prvo atletsko takmičenje koje će se održati u Areni, a za njega se prijavio 271 takmičar iz 16 zemalja. Najbrojnija nacija na Balkanijadi je Turska čiji tim broji ukupno 35 takmičara, a odmah iza nje je domaćin Srbija sa 33.

Balkanijada će se održati 25. februara, a na njoj će učestvovati najveće atletske zvezde iz Srbije, koje se spremaju za Evropsko prvenstvo od 3. do 5. marta. Ulaznice za ovo takmičenje koštaju 200 dinara.

"Ovo je u neku ruku i generalna proba za naše navijače, da uživo vide i upoznaju najbolje što naša atletika trenutno ima. Kao i u svakom sportu, podrška s tribina je onaj dodatni motiv da asovi iz sebe izvuku najviše, i zato poziv svim ljubiteljima sporta da dođu u Arenu i bodre naše atletičare. I sada i na Evropskom prvenstvu, početkom marta", navodi se u saopštenju Atletskog saveza Srbije.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima, a sav prihod namenjen je dobrotvornim svrhama, odnosno za pomoć Dečijem odelenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Ne propustite