Sjajna uvertira za Glazgov, Ivana najbolja na "Srbija openu"

Autor: Beta Beta
sreda 20.02.2019.
21:29
Izvor: Beta

Srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je danas u skoku u dalj na atletskom mitingu "Srbija open" u Beogradu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ivana Španović je pobedila rezultatom 6,92 metra, skokom iz treće serije i izjednačila rekord mitinga. Ona je u prve dve serije prestupila, u četvrtoj je skočila 6,90, u petoj 6,84 metara, a u poslednjoj seriji ponovo 6,90 metara.

"Planirali smo da ovaj takmičarsko-pripremni period pred Evropsko prvenstvo završimo upravo takmičenjem u Beogradu, pred domaćom publikom. Zahvaljujem  svima koji su došli da isprate atletiku, čestitam svim učesnicima, a što se tiče mog nastupa i više sam nego zadovoljna svim skokovima koje sam izvela. Bez obzira na ozbiljnost povrede koju sam imala prošle godine drago mi je da sam ponovo na stazi i na nivou na kome treba da budem pred Evropsko prvenstvo", rekla je Španović.

Miting u Beogradu je poslednja provera Ivane Španović pred početak Evropskog dvoranskog prvenstva, koje će se od 1. do 3. marta održati u Glazgovu.

"Mnogo se radujem pre svega sto ću biti u prilici da se takmičim na Evropskom šampionatu i naravno da se borim za treće uzastopno zlato", dodala je srpska atletičarka, koja je osvajala titule 2015. godine u Pragu i dve godine kasnije u Beogradu.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Thursday, 21.02.2019
02:02

Zašto moj komentar nije u skladu...? Ja sam atletičarski trener i trenirao sam evropskog šampiona. Ne šalim se i ne lažem. Moja uloga je bila asistenta, a kasnije i glavnog trenera (po programu prvog trenera) kad je glavni trener bio na bolovanju. Suština: Znam šta govorim i o čemu pričam. A vi administratori ste idioti koji veoma negativno, čak i genocidno utičete na malu decu.