Predsednik ASS posle skandala: ''Odlazite iz atletike!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.08.2018.
19:00
Izvor: Sportske.net, ass.org.rs

Prvi čovek Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović oglasio se posle najnovijeg skndala u Sremskoj Mitrovici.

Beta
Beta

Povezane vesti

Merenje ''rekordnog'' hica Vedrana Samca u disciplini bacanje koplja na takmičenju u Sremskoj Mitrovici postalo je pravi hit na društvenim mrežama, s obzirom da se pojavio snimak na kojem se vidi kako sudija prilikom merenja ''produžava'' daljinu koju je Samac prebacio.

Tim povodom se danas oglasio i predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović na zvaničnom sajtu Saveza i svima koji su učestvovali u potencijalnoj prevari uputio jasnu poruku.

''Očigledno je da je bilo neregularnosti. Ovaj snimak je ASS prvi dobio i pustio ga u medije. Odmah nakon toga smo oformili komisiju i po pravilniku, sudije su istog momenta suspendovane. Teško da će ikada dobiti priliku da sude na bilo kom takmičenju.

Čekamo pisane izjave svih aktera i onda ćemo da odlučimo o rekordu i da li će on biti poništen.

Ovo je ujedno poruka svima da ovakvo ponašanje kod nas nećemo tolerisati i svima mogu da kažem, ko god da je učestvovao u potencijalnoj prevari – ODLAZITE IZ ATLETIKE.

Vrlo jasno ćemo staviti do znanja da naš sport nije mesto gde će se ovakve stvari dešavati. Ko god misli drugačije, poruka je jasna – ZA VAS NEMA MESTA U ATLETICI'', poručio je Jevrosimović.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorila u magli! LFC
Wednesday, 29.08.2018
22:22

Jel postoji kod nas neka grana delatnosti koja nije korumpirana?!