Klišina potvrdila učešće na atletskom mitingu u Beogradu

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.02.2017.
14:22
Izvor: Beta

Organizatori atletskog mitinga "Srbija open" saopštili su danas da će na ovogodišnjem izdanju nastupati i ruska skakačica u dalj Darija Klišina.

ass.org.rs
ass.org.rs

Povezane vesti

Direktor mitinga Dragutin Topić rekao je medijima u Beogradu da će ovo takmičenje najviše koristiti domaćim atletičarima.

"Ovo takmičenje će pre svega služiti našim atletičarima, koji će imati priliku da provere i testiraju svoju formu pred Evropsko prvenstvo koje nas očekuje u martu. Osim toga, za njih je ovo još jedna prilika za ostvarenje norme. Imaćemo i mnogo stranih atletičara, sa čak tri kontinetna, a među njima je i Darija Klišina", rekao je Topić..

Drugi "Srbija open" održaće se ove godine 18. februara, a takmičari će se nadmetati u 13 disciplina: trka na 60 metara (m/ž), na 60 metara sa preponama (m/ž), trka na 400 metara (m/ž), na 1.500 metara (ž), na 3.000 m (m), skok u dalj (m/ž), skok u vis (m), skok s motkom (m), bacanje kugle (m).

Rok za prijavu učesnika je 12. februar.

Karte za Miting biće puštene u prodaju od ponedeljka, 6. februara, i prodavaće se na blagajni Atletske dvorane (Bulevar oslobođenja bb). Cene ulaznica su 100 dinara.

Evropsko dvoransko prvenstvo održava se u Beogradu od 3. do 5. marta.

Ne propustite