Ivana Španović najavljuje najbolji rezultat sezone u Beogradu!

Autor: Beta Beta
utorak 19.02.2019.
13:14
Izvor: Beta

Ima li bolje najave za sutrašnji ''Serbian open''?

Epa/Bernd Thissen
Epa/Bernd Thissen

Povezane vesti

Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je danas da je srećna što se posle teške povrede brzo vratila na stazu i da se nada da će na predstojećem takmičenju u Beogradu ostvariti najbolji rezultat sezone.
 
"Ovu sezonu doživljavam na potpuno drugačiji način. Pre svega sam srećna što sam se posle teške povrede vratila tako brzo na stazu. Uživam u takmičenjima i pripremama za Evropsko prvenstvo.

Nadam se da ću sutra u Beogradu uz podršku porodice, prijatelja i ljubitelja atletike doskočiti i do najboljeg rezultata ove sezone", rekla je Španović, navodi se u saopštenju.

Četvrti međunarodni atletski miting "Serbian open" održaće se u sredu od 17 časova u Beogradu, u atletskoj hali na Banjici.

Španović je najbolji rezultat u dosadašnjem delu sezone ostvarila na atletskom mitingu u Birmingemu, gde je pobedila sa 6,78 metara.

Njen trener Goran Obradović rekao je da je takmičenje u Beogradu poslednja provera pred Evropsko prvenstvo.

"S obzirom da Ivana obožava da skače pred domaćom publikom iskoristićemo atmosferu da napravi što bolji rezultat kako bi sa što većim samopouzdanjem otišla u Glazgov", dodao je Obradović.

Evropsko dvoransko prvenstvo održaće se od 1. do 3. marta u Glazgovu.

Ne propustite