CEFL - U nedelju odlučujuće borbe za finale

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.06.2014.
08:26
Izvor: Sportske.net

U Sportklub Centralnoevropskoj ligi američkog fudbala (Sportklub CEFL) u nedelju se igraju dve od preostale tri utakmice u sezoni. Obe bi mogle da imaju direktan uticaj na učesnike finala.

SAAF
SAAF

Povezane vesti

Jedna od utakmica igra se u Budimpešti između Dokler Vulvsa i SBB Vukova, a druga, sa mnogo većim ulogom, u Kragujevcu, gde se sastaju Vajld Borsi i Ljubljana Silverhoksi.

Šanse za učešće u finalu Dokler Vulvsi su prokockali odavno, pa sada igraju za čast. Nadajući se prekidu niza izgubljenih utakmica koji ih prati od prethodne sezone, oni bi pobedom protiv SBB Vukova mogli da usreće Silverhokse.

S druge strane, njihovi imenjaci iz Beograda imaju otvoren put u finale sa drugog mesta na tabeli ukoliko pobede u Budimpešti. U slučaju da SBB Vukovi izgube, Silverhoksi bi mogli da im preotmu mesto u finalu sa pobedama u poslednje dve utakmice.

Prošlogodišnji finalisti, Kragujevac Vajld Borsi, su već viđeni za prvo mesto na tabeli. Pobedom, ili porazom sa manje od 19 poena razlike u ovoj svojoj poslednjoj utakmici u sezoni, oni bi osigurali svoje mesto u finalu.

Njihovim protivnicima iz Ljubljane je potrebna pobeda sa više od 19 poena razlike na ovoj utakmici i još jedna protiv Dokler Vulvsa sledeće nedelje, da bi sami izborili mesto u finalu umesto Vajld Borsa.

Oni bi finale mogli da igraju i protiv Kragujevčana sa pobedom bilo kojom razlikom u poslednje dve utakmice, ukoliko SBB Vukovi izgube u Budimpešti.

Nedelja, 22.6.2014. 13:00, Čika Dača, Kragujevac

Kragujevac Vajld Bors – Ljubljana Silverhoks

Nedelja, 22.6.2014. 16:00, Lang Vašaš Sportelep, Budimpešta

Budimpešta Dokler Vulvs – Beograd SBB Vukovi

Ne propustite