Uslovi korišćenja

  • 1.6.2013.

  • 12:45


Portal Sportske.net vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala uz sledeće uslove korišćenja.

Korišćenjem bilo kog dela portala, kao i podsajtova kompanije „LimesSoft“ d.o.o. smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Zaštita privatnosti

Portal Sportske.net poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. vaše lične podatke prilikom posete našem portalu, osim ukoliko ih sami ne obezbedite. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila Sportske.net.

Korisnicima portala Sportske.net strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način

- objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima

- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

- objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

- svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme

- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

Firma “LimesSoft doo” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala Sportske.net. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Autorska prava

Portal Sportske.net ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Sportske.net i podložno je tužbi. Sportske.net zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sportske.net, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je portal Sportske.net povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice

Portal Sportske.net se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na druge web stranice. Portal Sportske.net sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Sportske.net se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Portal Sportske.net ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izmene uslova korišćenja

Sportske.net zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Sportske.net neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Sportske.net online katalog

V JOGGER

5.993 RSD

Pogledaj detalje

Pogledaj veliki izbor sportske garderobe na sportske.net/sportska-oprema