I za fudbal i za kafanu je potrebno predznanje...

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Vodeći se tom večnom istinom, vaš omiljeni sajt vam je pripremio kompletan vodič za EURO 2012. Profili timova, njihova istorija, put na završni turnir, ali i nešto novo, biografije svih fudbalera će vam pribaviti status sveznalice...

I za fudbal i za kafanu je potrebno predznanje...
Dugo, toplo, bogme i dosadno leto će prekratiti evropski šampionat. U godinama kada se igraju velika takmičenja, pauza nekako brže prolazi, dok budemo kibicovali radost, tugu, strast, euforiju zemalja koje učestvuju, i grizli nokte što nas nema u Poljskoj i Ukrajini, zaboravićemo da je u pitanju pauza, u kojoj su jedina vest "transfer patke"...

Posle je već u julu lakše, može da se namiriše start nove sezone, hleb fudbalski, nasušni.

Poljska i Ukrajina nisu baš mesta na kojima biste zamislili igranje jednog tako velikog takmičenja, ali mnogo puta smo konstatovali, fudbal je politika vođena drugačijim sredstvima, ali sa istim ciljevima. Svejedno, ne mari što će se igrati pod senkom huligana i u zemljama sa mnogo nerešenih društvenih problema, nije da baš mi imamo pravo nekom drugom da prigovaramo. Vrhunski fudbal je ukusan, ma kakvo bilo mesto na kome ga konzumirate.

Vaš omiljeni portal vam donosi specijal o šampionatu, otišli smo korak dalje od ostalih. Kod nas ćete dobiti sve potrebne informacije kako biste na pravi način gledali prvenstvo, počev od profila ekipa, njihove istorije, načina na koji su stigli na završni turnir, ali i nešto više od pukih informacija.

Otišli smo korak dalje, sportske.net vam donose biografije učesnika, tako da u svakom trenutku možete da saznate sve o desnom krilu Ukrajine ili poljskom štoperu koji se čudno preziva. Imate i materijal da ispadnete pametni u društvu, impresionirate sagovornike, nametnete se kao ekspert. Uostalom svi mi želimo isto. Za početak krenite odavde.

Bilo je potrebno malo više vremena, ali radom smo i dobili vaše poverenje, red je da vam se odužimo. Imate vremena, iščitajte sve u narednih par dana, naoružajte se i pivom i informacijama, dovucite stomak i fotelju pred televizor i napred, jun je mesec fudbala.

Nakon svakog meča vas čekamo, sa ocenama, informacijama, izjavama, reportažama, imate priliku da komentarišete, analizirate mečeve, natrljate na nos našim novinarima stvari sa kojima se ne slažete.

Da prekratimo ovaj jun i jul, posle će sve biti lakše.

Uživajte...
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari