Arhiva: utorak 4-12-2012

Izvini, Sesk...

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

Na treningu Barse, prvi golman Katalonaca pokazao je da "odlično" barata loptom. Možda će više o tome imati šta da kaže njegov saigrač, Sesk Fabregas.

''Istorijski'' gol zagrebačkih ''Modrih''

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

Zagrebački Dinamo bio je u utorak na pragu obaranja neslavnog rekorda po broju uzastopnih poraza u Ligi šampiona, ali je napadač ''Modrih'' Ivan Krstanović u četvrtom minutu nadoknade vremena iz penala uspeo da izvuče toliko dugo očekivani bod u elitnom e

Ambrozini: ''Bili smo bolji...''

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

Kapiten Milana veruje da je njegov tim bio bolji rival, i pored poraza u poslednjem kolu Lige šampiona protiv Zenita.

Kako je Lane ''pogurao'' Anderleht do remija

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

Anderleht se u utorak oprostio od ovogodišnjeg učešća u Evropi. Tim iz Brisela je u poslednjem kolu Lige šampiona izborio remi sa Malagom (2:2), a prvi gol za goste delo je našeg bivšeg reprezentativca Milana Jovanovića, koji se odlično snašao na ivici ka

Bošković: "Pokazali smo da možemo sa najjačima"

Beta
utorak 04.12.2012.
0

Srpske rukometašice su poražene od Norveške u prvom kolu EP, a selektor Bošković istakoa da je zadovoljan nastupom svojih izabranica.

Rukometašice razočarane zbog poraza

Beta
utorak 04.12.2012.
0

Naše rukometne reprezentativke žale zbog poraza od Norveške na startu EP, ali se nadaju da će popraviti utisak na narednim mečevima.

Zenit za evro proleće, Siti eliminisan!

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

Rusi slavili na "San Siru" pa će nastaviti u LE, takmičenju koje su ranije osvajali. Ajaks poražen u Madridu, ali takmičenje završava ispred Sitija koji je pao u Dortmundu. Zagrepčani u poslednjim trenucima izbegli novi poraz i izvukli jedini bod u ovom t

EP - Francuska i Crna Gora najubedljivije prvog dana

Beta
utorak 04.12.2012.
0

Reprezentacija Srbije porazom od Norveške startovala je na Evropskom prvenstvu, a od ostalih mečeva prvog dana ovog takmičenja izdvajaju se ubedljive pobede Francuske nad Makedonijom, odnosno Crne Gore nad Islandom.

Ko drugi nego - Džaja!

Sportske.net, Novosti.rs
utorak 04.12.2012.
0

Sada je već izvesno da će Dragan Džajić uskoro preuzeti predsedničku funkciju u Crvenoj zvezdi! To je u utorak potvrdio član Radne grupe Nebojša Čović, pa ostaje još da se sve formalizuje kroz izborni proces.

Platini Hrvatima: ''U svetu vas znaju po huliganima!''

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

Proslavi stogodišnjice hrvatskog fudbalskog saveza prisustvovao je i prvi čovek UEFA Mišel Platini, koji se, međutim, ni pored svečarske atmosfere nije uzdržao od kritika na račun domaćina.

EP - Srpkinje stale na korak od iznenađenja

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

Dobar otpor, pogotovo u drugom poluvremenu, pružile su rukometašice Srbije odličnoj selekciji Norveške, uspele da uđu u neizvesnu završnicu, ali ne i da na kraju dođu do pobede. Norveška je tako u prvom kolu Evropskog prvenstva došla i do prvog trijumfa -

Robi ne može da se načudi...

Sportske.net, Mozzartsport.com
utorak 04.12.2012.
0

Bivši trener Crvene zvezde iz Turske prati dešavanja na Marakani, a gotovo da ga zasmejavaju najave o dolasku Bakera, Sa Pinta i drugih, koji su, prema nekim spekulacijama, kandidati da naslede Aleksandra Jankovića.

Vignjević: ''Radoja za primer!''

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

Šef stručnog štaba Vojvodine osvrnuo se na učinak njegovog tima u jesenjem delu sezone. Pritom je pohvalio talentovanog radoju, ali i upozorio da mnogi igrači koji su došli iz manjih klubova nisu na pravi način shvatili obaveze i ciljeve kluba kakav je Vo

Pavličević: "Ovde su sitne greške krupne"

Beta
utorak 04.12.2012.
0

Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević istakao da i pored ubedjivog poraza nema šta da zameri svojim pulenkama.

Sve duži Zvezdin spisak želja...

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

I dok klub grca u dugovima, u medijima se iz dana u dan pojavljuje sve veći broj imena stručnjaka iz inostranstva, koji bi navodno mogli da naslede Aleksandra Jankovića na klupi Crvene zvezde...

Florentino Perez je Murinjova marioneta?

Sportske.net
utorak 04.12.2012.
0

Bivši predsednik Real Madrida Ramon Kalderon izjavio da Žoze Murinjo pravi cirkus na koji niko iz kluba adekvatno ne reaguje.

Selektor Ukrajine: "Protiv Srbije idemo na pobedu"

Beta
utorak 04.12.2012.
0

Rukometašice Češke savladale su Ukrajinke, ali oba trenera posle ovog meča smatraju da su Norveška i Srbija favoriti u ovoj grupi.

''Plavci'' potvrdili - stiže Valas!

Beta
utorak 04.12.2012.
0

Čelsi potvrdio na zvaničnom sajtu da će talentovani Brazilac Valas postati član ovog kluba.

Drogbu ne zanima politika

Beta
utorak 04.12.2012.
0

Didije Drogba istakao da nije potpisao peticiju koja se protivi organizaciji EP za mlade u Izraelu, jer smatra da to nema veze sa sportom.

Rusi znaju kako će sa huliganima...

Beta
utorak 04.12.2012.
0

Fudbalsko nasilje i dalje je problem u ruskom fudbalu, ali će za Svetsko prvenstvo 2018. biti uvedene nove bezbednosne mere da bi se to sprečilo, rekao je danas predsednik organizacionog odbora turnira.

Preporuka za vas