Arhiva: subota 31-3-2012

Barsa je ipak, prevelik zalogaj...

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

I dok u Ligi Evrope pruža sjajne partije, u Primeri gledamo znatno slabiji Bilbao, koji je očigledno stavio akcenat na uspeh u Evropi. Večeras se, osim poraza od Bareslone i nije moglo očekivati nešto više...

Rasplet u Kaću kolo pre kraja

Beta
subota 31.03.2012.
0

Rezultati večerašnjeg, pretposlednjeg kola državnog prvenstva za šahistkinje u Kaću doneli su rasplet u vrhu tabele pošto je vodeća Marija Rakić ponovo stekla poen prednosti.

''Džo'' ispunio obećanje, Kuzeljevića brinu prekidi...

Sportske.net, boracfk.com
subota 31.03.2012.
0

Novi trener Borca startovao pobedom nad Radničkim, uz ofanzivnu igru svog tima, što je i najavljivao po preuzimanju dužnosti. Na drugoj strani, Slavenko Kuzeljević apostrofirao prekide kao najveći problem u igri Kragujevčana.

Nansi šokirao PSG, davljenici pobedama ugledali kopno...

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Dosta iznenađenja donelo je 30. kolo Francuske prve lige. Najveće su priredili igrači Nansija koji su u poslednjim trenucima meča na svom terenu postigli pogodak i ispratili PSG praznih šaka. Uspešni bili i klubovi sa začelja tabele.

Flokari presudio Laciju

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

U drugom večerašnjem meču 30. kola Serije A, Parma je na svom terenu savladala Lacio i tako konačno prekinula seriju slabih rezultata.

Babović: ''Pravi odgovor na pretnje, ali zašto smo stali u nastavku?''

Sportske.net, MONDO.RS
subota 31.03.2012.
0

Stefan Babović postigao je sjajan gol protiv Rada na Vračaru, a posle meča naglasio je da su crno-beli reagovali na najbolji način posle optimističkih najava iz redova ''Građevinara''. Ipak, žali što pobeda nije ubedljivija.

''Mićko'': ''Prvi gol nam skinuo teret sa leđa, posle je bilo lakše''

Sportske.net, crvenazvezdafk.com
subota 31.03.2012.
0

Mladi vezista Crvene zvezde ističe da su crveno-beli imali težak posao večeras protiv Haduka, ali je zadovoljan pobedom i svojom prikazanom igrom.

Realove ''petarde'' na sve strane...

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Madriđanima svejedno da li igraju na svom terenu, ili u gostima, večeras pukla nova ''petarda'', u Pamploni.

Radvanskoj titula u Majamiju

Beta
subota 31.03.2012.
0

Poljakinja u finalu turnira Masters serije u Majamiju savladala Mariju Šarapovu sa 2:0 u setovima, što joj je druga titula ove sezone.

Dijara novi ''kralj strelaca'', prestigao Kaluđerovića!

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Najbolji strelac u istoriji Superlige od danas je Lamin Dijara, napadač Partizana. Sa dva gola ''Građevinarima'' on je stigao do brojke od 52 postignuta gola, čime je iza sebe ostavio do sada nepriokosnovenog Andriju Kaluđerovića.

Robi video dosta propusta, ali i - Pauljevića!

Beta
subota 31.03.2012.
0

Trener Crvene zvezde nije bio zadoboljan posle pobede od 3:0 nad kulskim Hajdukom, u čijim redovima ga je impresionirao Branko Pauljević. Trener gostiju propuštene prilike nazvao ''dečijim bolestima''.

''Vukovi'' se osilili...

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Volfsburg u poslednje vreme igra sve bolje, što je potvrdio večeras u duelu sa Hertom u Berlinu.

Saragosa u seriji pobeda, Santander i Hihon u problemu...

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Odigrane su prve dve utakmice 30. kola španske Primere. U oba meča pobede su ostvarile gostujuće ekipe.

Borhini golovi i Mladenovićev projektil za bolji utisak

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Crveno-beli večeras nisu briljirali, ali su znali da pravovremeno kazne promašaje gostiju koji su se predstavili u solidnom izdanju. Zvezdu smo ovako ocenili, dajemo priliku i vama da iznesete svoje mišljenje...

Vukićević: "U ogromnom smo problemu.."

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Fudbaleri Vojvodine remijem protiv Jagodine na svom terenu izazvali su gnev navijača. Neuspesi koji su prethodili ovom meču, kao i remi sa Jagodinom, zabrinuli su Vukićevića koji i pored ogromnih problema želi da nastavi sa radom u Novom Sadu.

Kolarov ''pokazao zube'' Baloteliju...

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

''Građani'' su večeras jedva izvukli bod protiv Sanderlenda i dodatno umanjili šanse u borbi za titulu. Da Siti stigne od 1:3 do 3:3 potrudili su se Baloteli i Kolarov, ali je sredinom drugog poluvremena mogao da se vidi i sukob ove dvojice fudbalera oko

Kuljani promašivali, Zvezda kažnjavala...

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Crvena zvezda ostvarila ubedljivu pobedu nad Hajdukom na Marakani i ponovo smanjila prednost Partizana na šest bodova razlike. Na kraju 3:0, dva gola Borhe i jedan Mladenovića. Gosti propustili nekoliko odličnih prilika.

Katanija zaustavila Milan

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Šampion osvojio bod na Siciliji, sada se nada u Napoli koji sutra uveče gostuje Juventusu.

Široki i Borac trijumfovali, čekaju kiks Želje

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Odigrano je pet mečeva 19. kola Premijer lige BIH. Pratioci Željezničara, koji vodi na tabeli, zabeležili su pobede pa im ostaje nada da bi tim iz Sarajeva mogao sutra da se spotakne u Mostaru i na taj način prvensvo učini interesantnijim.

Budućnost brža od poslednjeg zvižduka

Sportske.net
subota 31.03.2012.
0

Odigrano je pretposlednje kolo drugog dela Prve crnogorske lige. Fudbaleri Budućnosti u gradskom derbiju uspeli su da u nadoknadi vremena postignu trijumfalni pogodak u meču sa Mladošću i na taj način obezbede meč na svom terenu protiv konkurenta za titul

Preporuka za vas