Arhiva: sreda 30-7-2014

Škuletić: "Bugare čeka pakao u Humskoj"

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Napadač Partizana Petar Škuletić konstatovao je nakon remija sa Ludogorecom da šampiona Bugarske u revanš meču očekuje pakao.

Trenera Ludogoreca iznenadio defanzivni Partizan

Beta
sreda 30.07.2014.
0

Strateg bugarskog Ludogoreca izjavio je da je njegove igrače iznenadila preterano defanzivna taktika Partizana i da će njegov tim u revanšu ići na pobedu.

Volkov: "Nema zaletanja u revanšu"

Beta
sreda 30.07.2014.
0

Levi bek Partizana jedan je od najzaslužnijih što se crno-beli vraćaju iz Razgrada sa povoljnim rezultatom a posle remija sa Ludogorecom Volkov je izjavio da u revanšu Bugari neće moći da igraju lepršavo što ne znači da će se on i saigrači zaletati.

Potvrđeno - De Fraj u Laciju!

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Iako se očekivalo da će Van Gal povesti sa sobom najboljeg štopera Holandije na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, De Fraj je, za mnoge iznenađujuće, završio u Laciju!

Nikolić: "Saberi, oduzmi, odlučuje revanš"

Beta
sreda 30.07.2014.
0

Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je rezultat večerašnjeg duela u Razgradu kao relativno povoljan i istakao da kad se podvuče crta odluka i treba da padne u revanšu.

Pogledajte kako se Mineiro oprostio od Ronaldinja!

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Ronaldinjo je odlučio da napusti klub sa kojim je osvojio titulu prvaka Južne Amerike, ali ga navijači nikada neće zaboraviti. Pogledajte ovu fantastičnu kompilaciju poteza i golova u dresu Atletiko Mineira jednog od najboljih fudbalera u 21. veku.

LŠ - Radović pokosio "detelinu", minimalci "Jugoslovena"

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Duelom varšavske Legije i Seltika kompletirani su prvi mečevi trećeg kola kvalifikacija za LŠ. Miroslav Radović bio je čovek preokreta u trijumfu Legije nad Škotima dok su klubovi sa prostora bivše SFRJ ostvarili minimalne pobede.

Juventus nije pobedio ni Ćezenu!

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Alegri se obrukao u svom prvom meču na klupi Juventusa, porazom protiv petoligaša. Protiv Ćezene je bio bolji, nije izgubio, ali nije ni zabeležio pobedu.

Napredak - Nakon Brazilca stigao i Belošević

Sportske.net, fknapredak.rs
sreda 30.07.2014.
0

Superligaš iz Lazarevog grada angažovao je još jedno pojačanje u istom danu pošto je nakon Brazilca Taija u klub stigao i iskusni levi bek Zoran Belošević.

Dženkinson sve bliži Vest Hemu

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Karl Dženkinson, koji je dolaskom Debišija i Čembersa očigledno postao višak u Arsenalu, naredne sezone mogao bi da odigra na pozajmici u Vest Hemu.

EP (U18) - "Orlići" izabrali Litvaniju

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala selekciju Turske u poslednjem meču grupe "F" na Prvenstvu Evrope čime je izborila prvo mesto u grupi i odabrala Litvaniju za rivala u četvrtfinalu.

Barsa poslala poslednju ponudu za Markinjoša!

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Barselona, očigledno iziritirana ponašanjem Parižana, koji su bili voljni da prodaju mladog Markinjoša, a onda se predomislili, ostavili su poslednju, "uzmi ili ostavi" ponudu za njega.

"Nula" u Razgradu, odluka u Humskoj!

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Fudbaleri Partizana poneli su iz Razgrada povoljan rezultat koji ih ostavlja u trci za plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Mire Radović tvorac preokreta za Legiju!

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Miroslav Mire Radović nastavlja da rešeta mrežu Legijinih protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Favorizovani Seltik je poveo sa 1:0, ali je Legija do poluvremena preokrenula rezultat golovima Radovića.

Čelsi bolji od Vitesea, Matić i Đurđević strelci!

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Čelsi je savladao Vitese sa 3:1 u jednom zanimljivom i dinamičnom meču. Ponovo su se istakli Košta i Fabregas, koji je postigao prelepi gol iz slobodnog udarca, a strelac za Čelsi bio je i Matić, u timu je bio i Bane Ivanović. Jedini gol za Vitese postiga

Lisicki oborila svetski rekord, Ana vratila "bombu"!

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Ana Ivanović se revanširala Sabine Lisicki za poraz na Vimbldonu. Naša teniserka slavila je sa 2:0, ali je meč obeležio neverovatan servis od čak 211 km/h koji je ispalila Nemica. Ana je uspela da odigra na tu lopticu, ali je ona završila tik izvan terena

Kako to promaši, čoveče?!

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Neverovatan promašaj viđen je sinoć u polufinalu Kopa Libertadores. Erera je promašio prazan gol sa metra udaljenost, prosto neverovatno, zaista je teže bilo ne dati gol nego ga postići. Da stvar bude gora, njegov tim je vodio 1:0, da je postigao gol to b

Jeste li videli Junajtedovu tiki-taku?

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Van Gal je izgleda uspeo da posloži Mančester Junajted brže nego što je iko mogao da sanja. Sinoć su isti igrači koji su bili neprepoznatljivi prošle sezone, bili odlični na mahove, a utakmicu sa Interom je obeležila ova fantastična akcija.

Veliki Maradonin protivnik preminuo, El Pibe izjavio saučešće

Sportske.net
sreda 30.07.2014.
0

Hulio Grondona, dugogodišnji predsednik fudbalskog saveza Argentine, preminuo je danas u 82 godini života od posledica srčanog udara.

Vidić veruje u Van Gala

Beta
sreda 30.07.2014.
0

Fudbaler Intera Nemanja Vidić rekao je danas da je uveren da novi trener Mančester Junajteda Luj Van Gal pravi čovek za taj posao.

Preporuka za vas