Arhiva: utorak 30-10-2012

Kup kralja - Barsa i Valensija bez problema

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Kup utakmice aktuelne su i u Španiji. Večeras su očekivane pobede ostvarile Valensija i Barselona na gostovanjima nižerazrednim ekipama.

Alegri: "Zaslužili smo više od boda!"

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Trener Milana rekao je nakon večerašnjeg gostovanja "Rosonera" na Siciliji da je njegov tim zaslužio osvojeni bod ali i više od toga.

To mogu samo ''Tobdžije'' - od 0:4 preko 5:4 do 7:5!!!

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Spektakularan meč odigrali su večeras Reding i Arsenal u Liga Kupu Engleske! Ekipa Arsena Vengera bila na pragu pravog debakla, pošto je domaćin poveo sa 4:0, a onda je uledio impresivan preokret. Domaćin u finišu drugog produžetka izjednačio na 5:5, da b

FA: "Srbi, koje igrače ste optužili?"

Beta
utorak 30.10.2012.
0

Odluka srpskih pravosudinh organa da se protiv vinovnika tuče u Kruševcu pokrenu krivični postupci naišla je na nerazumevanje FA Engleske. FA ne zna koji su reprezentativci optuženi ali već najavljuje punu podršku!

Armstrongu oduzeti i ''ključevi grada''...

Beta
utorak 30.10.2012.
0

Australijski grad Adelejd oduzeo je danas američkom biciklisti Lensu Armstrongu ključeve grada zbog skandala u kojem mu je zbog dopinga oduzeto sedam titula pobednika Trke kroz Francusku.

Palermo bio na domak pobede, El Šaravi ponovo spasao "Rosonere"

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Iako je Palermo sa dva gola prednosti večeras držao Alegrijev otkaz u rukama, Montolivo i El Šaravi obezbedili su remi "Rosonerima" koji bi mogao da ostavi trenera Milana na klupi.

Nemačka, Kup - Dortmund i Šalke lako i ubedljivo...

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

U večerašnjim utakmicama šesnaestine finala Kupa Nemačke favoriti nisu dozvolili iznenađenja. Dortmund kao gost deklasirao Alen, Šalke lako izašao na kraj sa Sandhauzenom. Prošli i Frajburg, Augsburg, Majnc...

Nikolić: ''Borili smo se koliko smo mogli...''

Beta
utorak 30.10.2012.
0

Posle drugog poraza u Ligi šampiona, trener odbojkaša Crvene zvezde Duško Nikolić smatra da je njegov tim večeras pružio ono što je mogao u ovom trenutku protiv nesporno kvalitetnijeg rivala.

Mesi odlučio za koga će glasati

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Trostruki osvajač priznanja "Zlatna lopta" otkrio je kome će dati svoje glasove u ovogodišnjoj trci za najboljeg igrača planete i poručio da bi mediji trebalo da izbegavaju namerno napumpavanje rivaliteta sa Kristijanom Ronaldom.

Kako su Zemunci proslavili četvrt veka svoje navijačke grupe...

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Proteklog vikenda, na utakmici između Zemuna i Srema u okviru Srpske lige Beograd, navijači nekadašnjeg člana elitne divizije, na spektakularan način obeležili su 25 godina svoje navijačke grupe ''Taurunum Boys''. Pred početak utakmice koju je Zemun izgub

Drugi poraz Zvezde u LŠ

Beta
utorak 30.10.2012.
0

I pored velike podrške sa tribina, odbojkaši Crvene zvezde nisu uspeli da izbegnu poraz u duelu sa poljskim Keđeržinom.

Simeone: "Španija je Diznilend..."

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Trener Atletiko Madrida začuđen je tvrdnjama medija kako su navijači u Španiji agresivni. Argentinac je uporedio navijače u Španiji i Argentini i konstatovao da je atmosfera u La Ligi kao u Diznilendu.

Milanović spreman da nasledi Udovičića!

Sportske.net, Novosti.rs
utorak 30.10.2012.
0

Proslavljeni vaterpolista i trener koji je sa Partizanom osvojio titulu prvaka Evrope ne krije da bi voleo da preuzme kormilo reprezentacije posle odlaska Dejana Udovičića i tvrdi da je za tu funkciju potpuno spreman.

Švacer: ''Šta je, novinari? Nije vas bilo toliko posle Pekinga...''

Beta
utorak 30.10.2012.
0

Olimpijski komitet Italije (CONI) ispitivao je danas atletičara Aleksa Švacera puna tri sata, pošto je on bio isključen iz tima za Igre u Londonu zbog dopinga.

Kolege jasne: "Klatenburg nije rasista!"

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Unija profesionalnih fudbalskih sudija Premijer lige stala je u odbranu Marka Klatenburga koji je optužen da je vređao fudbalere Čelsija na rasnoj osnovi tokom meča devetog kola PL sa Mančester Junajtedom.

BBB: ''Ovo više nije Dinamo, pravite Crvenu zvezdu od njega!''

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Navijači zagrebačkog Dinama oglasili su se saopštenjem posle senzacionalne eliminacije njihovog kluba u osmini finala Kupa Hrvatske. U saopštenju se klub sa Maksimira upoređuje sa Crvenom zvezdom u negativnom kontekstu, a oštre optužbe iznete su na račun

Di Mateo razočaran odabirom kandidata za "Zlatnu loptu"

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Menadžer Čelsija priznao je da mu laska to što se našao na spisku desetorice trenera kandidata za osvajanje zvanja najboljeg na planeti u prethodnoj godini ali je kritikovao odluku da na spisku kandidata za "Zlatnu loptu" nema fudbalera Čelsija.

Počinje prodaja karata za derbi na ''Čairu''

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Iz niškog Radničkog stiže informacija da od srede počinje prodaja ulaznica za derbi 11. kola Superlige protiv Partizana. Očekuje se veliko interesovanje, a cene karata su ''popularne''.

Barkosov pogodak izazvao kontoverzu u Brazilu

Beta
utorak 30.10.2012.
0

Fudbalski klub Palmeiras podneo je danas zvaničan zahtev da se poništi utakmica brazilske lige u kojoj je izgubio od Internasionala sa 2:1 jer je Ernanu Barkosu poništen izjednačujući pogodak pošto je sudija video televizijski snimak.

Priština u Balkanskoj ligi!?

Sportske.net
utorak 30.10.2012.
0

Iznenađujuća vest pojavila se danas u medijima, a tiče se dozvole da se ekipa Signal Prištine uključi u takmičenje u Balkanskoj ligi, u kojoj već učestvuje ekipa OKK Beograda.

Preporuka za vas