Arhiva: sreda 3-9-2014

Kolašinac bez zlata u Zagrebu, zato što je - iz Srbije!?

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Revoltiran je bio jedan od najboljih atletičara Srbije Asmir Kolašinac epilogom takmičenja u Zagrebu, u disciplini bacanje kugle, jer smatra da mu je zlatna medalja nepravedno oduzeta.

Optimizam pred Moskvu - Zvezda ''UVEK'' ide na pobedu!

Sportske.net, Novosti.rs
sreda 03.09.2014.
0

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak će otputovati u Moskvu, gde ih dan kasnije očekuje duel sa domaćim Spartakom na otvaranju novog stadiona. Trener Lalatović veruje da će se njegov tim predstaviti na pravi način.

Ameri ponovo "častili" stotkom

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Košarkaška reprezentacija SAD zabaležila je i četvrti trijumf u grupnoj fazi Mundobasketa u Španiji pošto je, kao što se i očekivalo, lako savladala Dominikasnku Republiku.

Runijev kapitenski debi ''začinjen'' golom za pobedu!

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Reprezentacija Engleske savladala je večeras u prijateljskom meču na Vembliju selekciju Norveške, a čovek odluke bio je novi kapiten ''Gordog Albiona'' Vejn Runi.

"El Fideo" se poigravao sa svetskim prvakom

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Meastralna partija Anhela Di Marije obeležila je prijateljski meč finalista sa Mondijala u Brazilu. "Gaučosi" su slavili rezultatom 4:2, novi igrač Mančester Junajteda, koji zbog povrede nije igrao u završnim mečevima Svetskog kupa najpre zabeležio tri as

Lisac potvrdio - Radnički odustao od ABA lige!

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Posle izostanka značajnije pomoći klubu i pored brojnih apela, kragujevački Radnički je bio prinuđen da odustane od učešća u ABA ligi naredne sezone. I ne samo to, dalja sudbina kluba je potpuno neizvesna.

Ronaldo: ''Želim da i moj sin postane fudbaler!''

Beta
sreda 03.09.2014.
0

Prva zvezda svetskog fudbala ozbiljno razmišlja o budućnosti svog sina, i već sada ne krije kako bi jako voleo kada bi ga on jednog dana nasledio na fudbalskom terenu.

EURO 2016 - Rivali Srbije van forme

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

U prijateljskom odmaravanju snaga dve bivše Sovjetske republike, Letonija je kao domaćin savladala Jermeniju rezultatom 2:0, dok je Danska pred svojim navijačima poražena od Turske sa 1:2.

Krstić: ''Mnogo sam promašivao, ali biće to dobro''

Beta
sreda 03.09.2014.
0

I pored poraza i pokazanih slabosti protiv Brazila, kapiten naše reprezentacije veruje da će ''Orlovi'' biti najbolji kad to bude i najvažnije.

Grčka ''sa pola gasa'' dobila Hrvate i gleda ka ''Orlovima''!

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Posle večerašnjeg duela Grčke i Hrvatske, neke stvari su već jasnije kad su u pitanju potencijalni parovi osmine finala.

Teo se nada revanšu protiv Brazila

Beta
sreda 03.09.2014.
0

Nakon večerašnjeg poraza "Orlovi" će najverovatnije završiti kao četvrti u grupi, Brazilci bi trebalo da budu drugi, a u slučaju da obe ekipe prođu 1/8 finala, očekuje ih novi duel. Naš plej i jedna od retkih svetlih tačaka našeg tima danas priželjkuje ta

Ovoliko komplimenata na račun JSL još niste čuli...

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Posle izjava pojedinih ovdašnjih fudbalskih zvaničnika, s vremena na vreme nam se učini da oni ovaj naš klupski fudbal gledaju kroz nekakve ''ružičaste'' naočare, pa im sve izgleda sjajno. Milina jedna...

Sad se jasno vidi koliko je Di Marija falio "Gaučosima" u završnici Mondijala

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Argentina gostuje u Dizeldorfu "Pancerima", finalisti Mundijala u Brazilu odmeravaju snage u prijateljskom meču, a poraženi sa "Marakane" poveo je već u 20. minutu. "Gaučosi" vode golom Kuna Aguera, koji je bio nevidljiv u finalu pre manje od dva meseca,

Šta kažu Sale i Bogdan posle svega...?

Beta
sreda 03.09.2014.
0

Od očaja do sjaja i nazad. To bi, u najkraćem, mogao da bude opis onoga što se dešavalo u duelu Brazila i Srbije na Svetskom prvenstvu. Bilo je i burnih reakcija tokom meča, poput one Teodosićeve, a posle poraza su svoje utiske izneli najpre selektor Đorđ

Palas vratio svoju legendu

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Iskusni napadač Endi Džonson vratio se na "Sleharst Park", klub ga je doveo kao slobodnog igrača.

Što nije uspela Aleks Krunić, jeste Makarova - Kraj za Viku!

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Bila je Viktorija Azarenka ''zrela'' za poraz još u osmini finala, kada joj je sjajan otpor pružila naša Aleks Krunić. Tada se ''provukla'', ali večeras je bila potpuno nadigrana.

Vojska okupirala Šahtjor!

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Proteklih dana "Donbas Arena" je bila česta meta napada zbog ratnih nemira koji besne širom Ukrajine. Na Šahtjorovom zvaničnom sajtu je izdato saopštenje da je klupske prostorije zauzele proruske snage.

Rusija - Keržakov je novi rekorder!

Beta
sreda 03.09.2014.
0

Ubedljiva pobeda Rusije nad Azerbejdžanom ostaće upamćena po činjenici da je Aleksandr Keržakov postao najbolji strelac Rusije u istoriji njihovog nacionalnog tima.

Baloteli kupio kuću u Liverpulu

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Nalazi se u okolini grada, neobičnog dizajna, u "eko fazonu".Platio ju je tričavih 4 miliona i 750 hiljada funti. Sitnica.

Jeste li videli kako je Teo besneo na saigrače?

Sportske.net
sreda 03.09.2014.
0

Tokom današnje utakmice protiv Brazila, naš nacionalni tim je u najvećem delu meča bio u podređenoj ulozi i poraz je stigao kao logična posledica, iako smo imali i sjajnu treću četvrtinu. A jedna reakcija Miloša Teodosića tokom tajm-auta već izaziva brojn

Preporuka za vas