Arhiva: nedelja 29-7-2012

Zlatić: ''Bronza sija kao zlato''

Beta
nedelja 29.07.2012.
0

I posle drugog takmičarskog dana na Olimpijskim igrama u Londonu, medaljom od srpskih predstavnika može da se pohvali jedino Andrija Zlatić.

Španija u šoku, fudbaleri već eliminisani!

Sportske.net
nedelja 29.07.2012.
0

Reprezentacija Španije važila je za jednog od najvećih favorita na fudbalskom olimpijskom turniru, pa je njihova eliminacija već posle dve odigrane utakmice, zaista ogromno iznenađenje.

Kad sin nadmaši oca...

Beta
nedelja 29.07.2012.
0

Argentinski odbojkaš Nikolas Urijarte slavio je danas sa svojim timom prvu pobedu na Olimpijskim igrama, protiv Australijanaca koje je vodio njegov otac, odbojkaški trener Džon Urijarte.

Ameri iznenadili Crnogorce

Sportske.net
nedelja 29.07.2012.
0

Najveće iznenađenje prvog kola na vaterpolo turniru na OI priredili su vaterpolisti SAD-a, koji su večeras savladali favorizovanu selekciju Crne Gore.

Van der Burgu zlato i svetski rekord!

Beta
nedelja 29.07.2012.
0

Južnoafrički plivač Kamerun van der Burg oborio je danas svetski rekord na 100 metara prsno na Olimpijskim igrama u Londonu.

Severna Koreja slavi prvo zlato u Londonu

Beta
nedelja 29.07.2012.
0

Džudistkinja An Kae Um iz Severne Koreje pobedila je danas u kategoriji do 52 kilograma na Olimpijskim igrama u Londonu, donevši tako svojoj zemlji prvo zlato.

Nevreme namučilo bicikliste, tenisere, strelce...

Beta
nedelja 29.07.2012.
0

Drugog dana Olimpijskih igara nastali su prvi problemi zbog lošeg vremena - obilna kiša omela je drumsku biciklističku trku, a zbog kiše i jakog vetra prekidani su teniski mečevi.

Čačani preko Radničkog do pehara

Sportske.net
nedelja 29.07.2012.
0

Fudbaleri čačanskog Borca osvojili su drugi memorijalni turnir ''Živorad Stanković Bija'', pošto su danas na svom terenu u finalu savladali kragujevački Radnički. Treće mesto pripalo Javoru.

Stanić ne traži opravdanja

Sportske.net
nedelja 29.07.2012.
0

Golman reprezentacije Srbije razočaran je zbog načina na koji su ''Orlovi'' večeras poraženi od Španije, ističući da je njegov tim ''sve imao u rukama''.

I atletičari otputovali u London

Sportske.net
nedelja 29.07.2012.
0

Najveći srpski aduti u atletici na Olimpijskim igrama otputovali su danas u London, gde su se pridružili srpskom olimpijskom timu. Veruju u sebe, smatraju da su se odlično pripremili i potajno se nadaju i nekom od odličja.

Korejke nastavile dominaciju

Beta
nedelja 29.07.2012.
0

Južnokorejke su danas osvojile zlatnu medalju u streličarstvu na Olimpijskim igrama u Londonu i postavile rekord - osvajanjem zlatnih medalja u toj disciplini na sedam uzastopnih OI.

Robi ''na tapetu''?

Sportske.net, Novosti.rs
nedelja 29.07.2012.
0

Trener Crvene zvezde moraće u ponedeljak upravi kluba da ponudi odgovore zbog slabe igre crveno-belih na startu sezone i iznese plan izlaska iz krize.

Volmer do zlata i svetskog rekorda

Beta
nedelja 29.07.2012.
0

Američka plivačica Dejna Volmer pobedila je večeras u trci na 100 metara leptir stilom postavivši novi svetski rekord na Olimpijskim igrama u Londonu.

Nišlijama prija "moravac"

Sportske.net, JUZNEVESTI.COM
nedelja 29.07.2012.
0

Radnički iz Niša zabeležio je novu pobedu tokom pripremnog perioda pred početak sezone u Jelen Superligi. Nišlije ovoga puta bolje od srpskoligraša, ekipe Moravca iz Mrštana.

Rusija - Anži jedva do boda, pobede Rubina i Spartaka

Sportske.net
nedelja 29.07.2012.
0

Danas su odigrane još tri utakmice drugog kola šampionata Rusije. Najviše uzbuđenja bilo je u duelu Rostova i Anžija, gde su gosti sa igračem manje došli do boda u nadoknadi vremena.

Embri kroji reprezentativni spisak

Sportske.net, saaf.rs
nedelja 29.07.2012.
0

Selektor reprezentacije Srbije u američkom fudbalu Šon Embri odabraće 55 igrača u Kragujevcu 25. avgusta. Trajaut, trajaće samo jedan dan a svi zainteresovani igrači mogu da se prijave i pokažu koliko vrede.

Vuković: ''Presudilo neiskustvo''

Beta
nedelja 29.07.2012.
0

Selektor reprezentacije Srbije Veselin Vuković pomalo je iznenadio izjavom posle poraza od Španije, da je u duelu sa ''Furijom'' presudilo ''neiskustvo'' naših reprezentativaca. Sledi duel sa Hrvatskom, a kapiten Ilić veruje da ''Orlovi'' mogu da se psiho

Ekonomac počeo pripreme

Sportske.net, ekonomac.com
nedelja 29.07.2012.
0

Šampion Srbije u malom fudbalu "upalio je motore" i počeo pripreme za predstojeću sezonu. Primarni cilj plasman na fajnal-for u LŠ ali će se jednaka pažnja posvetiti domaćim takmičenjima.

Novakov ekspresni preokret

Sportske.net
nedelja 29.07.2012.
0

Duel Novaka Đokovića i Fabija Fonjinija obeležio je tročasovni prekid zbog kiše, posle koga je Italijan uspeo da povede u setovima, ali ne i da iznenadi najboljeg srpskog tenisera, koji je lako stigao do preokreta i plasmana u drugo kolo.

Nikolić i Divac čestitali vaterpolistima

Sportske.net
nedelja 29.07.2012.
0

Predsednik Srbije prisustvovo je danas utakmici između Srbije i Mađarske, na startu vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama. Posle meča imao je razloga za čestitke, baš kao i predsednik Olimpijskog komiteta Vlade Divac.

Preporuka za vas