Arhiva: sreda 19-9-2012

Mesi: "Spartak nas je namučio"

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Argentinski internacionalac istakao je da pobeda koju je Barselona upisala na startu takmičenja u LŠ nije došla nimalo lako jer je moskovski Spartak pružio sjajan otpor četvorostrukom osvajaču najelitnijeg klupskog takmičenja.

Krudeli ima naslednika

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Pogledajte kako je Krudelijev naslednik doživeo meč Juvea na Stamford Bridžu. Doduše, navija za velikog rivala Krudelijevih Rosonera, ali ume da podigne atmosferu.

Galata izgubila, ali njihovi navijači su pobedili

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Sjajnu atmosferu na Old Trafordu priredili su navijači Galatasaraja večeras. I pored poraza, njihov tim nije razočarao, a u duelu na tribinama, gosti su bili mnogo bolji (bučniji). I na ulicama Mančestera tokom dana bilo je zanimljivo.

Ništa od Sočija, poraz hokejaša i od Hrvatske

Beta
sreda 19.09.2012.
0

Posle Meksika, večeras je i selekcija Hrvatske nanela poraz reprezentaciji Srbije, kojoj pobeda nad Izraelom nije bila dovoljna za nastavak kvalifikacija za ZOI 2014. u Sočiju.

Jovanović zove navijače na Karaburmu

Sportske.net, ofkbeograd.co.rs
sreda 19.09.2012.
0

Posle veoma lošeg starta sezone i promene trenera, u OFK Beogradu očekuju rezultatski pomak već od duela sa Vojvodinom narednog vikenda. Napadač Ivica Jovanović poručuje da će ''Romantičarima'' u ovom meču biti neophodna pomoć navijača.

Di Mateo: "Oskarov debi iz snova", Karera: "Možemo i sa šampionima"

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Različitih raspoloženja dočekali su završetak duela na "Stamford Bridžu" treneri Čelsija i Juventusa. I dok je Di Mateo žalio za ispuštenim vođstvom i hvalio Oskara, Karera je bio oduševljen osvojenim bodom i karakterom svog tima.

Zvezda pojačala i stručni štab

Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs
sreda 19.09.2012.
0

Posle velikog broja novih igrača koji su ovog leta stigli na Mali Kalemegdan, u Crvenoj zvezdi su odlučili da angažuju i još jedno pojačanje u stručnom štabu.

Trener Nefčija: ''Nismo turisti, došli smo da igramo fudbal''

Sportske.net, zurnal.rs
sreda 19.09.2012.
0

Šefa struke Nefčija Bukuraja Hadžijeva pomalo uvredile pojedine izjave trenera crno-belih Vlade Vermezovića, pa najavljuje da će njegov tim sutra pokazati Partizanu koliko je ''slab''.

Aguero spreman za Arsenal

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Argentinski internacionalac potvrdio je na svom "tviter" nalogu da će narednog vikenda biti na raspolaganju Robertu Manćiniju za duel sa Arsenalom u okviru petog kola Premijer lige

Grupa G - Barsa poput Reala, remi u Glazgovu

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Barselona se na Kamp Nou mučila sa moskovskim Spartakom, ali je na kraju ipak došla do očekivanih bodova. Preokret u finišu doneo Mesi sa dva gola za konačnih 3:2. U duelu Seltika i Benfike bez pobednika i golova.

Grupa H - Kerik za uspešan start Junajteda, Bastos srušio Bragu!

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Golom Majkla Kerika na startu meča, Mančester Junajted večeras pobedom nad galatasarajem započeo takmičenje u Ligi šampiona. Tri boda osvojio i Kluž, koji je zahvaljujući odličnom Rafaelu Bastosu savladao Bragu.

Grupa F - "Slepi miševi" aterirali u Minhenu, BATE ostavio Lil u čudu

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Prvo kolo u grupi "F" donelo je očekivan ishod u Minhenu, gde je Bajern trijumfovao nad Valensijom, i šok u Lilu, pošto je BATE savladao istoimenog francuskog predstavnika sa 1:3.

Grupa E - Oskarov šou, Juventusov bod!

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Čelsi na krilima dva projektila mladog Brazilca stigao nadomak pobede, Juve se vratio. Šahtjor rutinski protiv danskog šampiona

Gvidolin: "Anži nema samo Etoa"

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Trener Udinezea Frančesko Gvidolin istakao je da će sutrašnji meč sa Anžijem iz Mahačkale biti jako težak jer se radi o kvalitetnoj ekipi koju ne čini samo Samjuel Eto.

Robi uskoro na klupi Slovenije!?

Sportske.net, b92.net
sreda 19.09.2012.
0

Posle lošeg starta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, sve izvesnija promena na klupi Slovenije, a kao novo rešenje za mesto selektora najavljuje se doskorašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki.

Smena na klupi Palemirasa

Beta
sreda 19.09.2012.
0

Brazilski fudbalski klub Palmeiras saopštio je večeras da je angažovao trenera Žilsona Kleinu umesto Luisa Felipea Skolarija, koji je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa osmostrukim šampionom Brazila.

Petković: "Svim snagama na Sparse"

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Trener Lacija Vladimir Petković najavio je da na sutrašnjem meču sa Totenhemom u LE neće biti rotacija u postavi već da će se "nebesko plavi" svim snagama suprotstaviti izabranicima Andrea Viljaša Boaša.

Lasta dobila derbi protiv Valjevaca

Beta
sreda 19.09.2012.
0

Beogradska Lasta pobedila je večeras sa 3,5:2,5 ekipu domaćina VšK Sveti Nikolaj u derbiju trećeg kola ekipnog prvenstva Srbije u šahu, koje se igra u Valjevu.

Zvezda opstala, Butulija spasilac

Beta, Novosti.rs
sreda 19.09.2012.
0

Konačno rešen ''slučaj Crvena zvezda''! Igor Butulija potpisao da preregistrovani klub MRK Crvena zvezda preuzima dugove ORK i RK Crvena zvezda i tako otklonio neizvesnost oko učešća crveno-belih u Superligi.

Ševčenko o političkoj karijeri

Sportske.net
sreda 19.09.2012.
0

Bivši fudbaler Čelsija i Milana insistira na tome da je u politiku ušao isključivo zbog toga da bi pomogao ljudima u Ukrajini među kojima ima mnogo njegovih fanova a ne da bi zaradio još novca.

Preporuka za vas