Zvezda dobila buran derbi, tuča na ledu, ''pljuštala'' isključenja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.02.2016.
19:56
Izvor: Sportske.net

Hokejaši Partizana i Crvene zvezde večeras u ''Pioniru'' odigrali derbi meč šampionata Srbije. Vodila se velika borba, uz dosta nervoze na obe strane!

hockeyserbia.com
hockeyserbia.com

Povezane vesti

Hokejaši Crvene zvezde su po drugi put ove sezone uspeli da savladaju ekipu Partizana u domaćem šampionatu.

Ovoga puta, crveno-beli su slavili rezultatom 3:2 i učvrstili vođstvo na tabeli naše hokejaške lige.

Posle prve trećine bez golova, ključni period meča bila je druga deonica, kada je Zvezda golovima Uglješe Novakovića i kapitena Pavela Popravke povela sa 2:0.

Usledilo je dosta nervoze na ledu, a kulminacija se dogodila krajem druge trećine, kada je došlo do opšte tuče među igračima dva tima.

U prilogu možete da vidite neke od detalja ovog sukoba hokejaša crno i crveno-belih, a epilog tuče je da su i jedni i drugi ostali bez četvorice isključenih igrača.

Strasti su se u nastavku meča tek donekle smirile, bilo je još nekoliko ''varnica'' na terenu u trećoj deonici.

Početkom poslednje trećine, Igor Zubov je prepolovio Zvezdinu prednost, smanjio na 2:1, ali je Zvezda ubrzo uzvratila pogotkom ruskog internacionalca Dmitrija Markelova - 3:1.

Nije se predavao Partizan, Srđan Ristić je smanjio na 3:2, ali je Zvezda uspela do kraja da sačuva vođstvo i izbori trijumf.

Pobeda crveno-belih mogla je da bude i ubedljivija da je Novaković iskoristio penal, ali je njegov šut odbranio golman Trifonov.

Na tabeli, Zvezda ima 24 boda na prvom mestu, a Partizan je i dalje treći sa 12 bodova, ali i uz tri utakmice manje u odnosu na večerašnjeg rivala.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 23.02.2016
21:08

Desava se:) Ne znam da li se nekad desilo da za 13 dana bude cak 6 medjusobnih okrsaja Partizana i kluba koji se zove nas najveci rival, 6 u 6 najvecih kolektivnih sportova, mislim da toga nikad nije bilo...

avatar
Scepan Scekic
Tuesday, 23.02.2016
21:04

Ispravice to fudbaleri u subotu pre svih Neca Mihajlovic i Stevanovic.

avatar
MarkoDjordjevic
Wednesday, 24.02.2016
00:43

Hoce, u subotu ce se ispraviti prednost na tabeli. Nece vise biti plus 29 nego plus 32.