Kraj 11-godišnje Partizanove dominacije!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.03.2017.
12:19
Izvor: Sportske.net

Slika koju vidite odlazi polako u istoriju, hokejaši Partizana oprostili su se od borbe za titulu prvaka Srbije, posle još jednog ubedljivog poraza od ekipe Beograda.

hkpartizan.com
hkpartizan.com

Povezane vesti

Beograd i Partizan sastali su se u polufinalu plej-ofa, ni jedan od dva međusobna duela nije doneo neizvesnost.

Beograd je prvi meč dobio sa ubedljivih 7:0, dok je u drugom meču odigranom juče bilo 8:2 u njihovu korist, po trećinama, 1:0, 2:1 i 5:1.

Ovim porazom, Partizan je prekinuo 11-godišnju dominaciju na ovim prostorima u hokeju na ledu, pa ćemo ovog proleča dobiti novog šampiona.

Najefikasniji u pobeničkoj ekipi bili su Hjugo Turkot i Nemanja Vučurević sa po dva gola, a u Partizanu se istakao Lav Mitić, golom i asistencijom.

Ko biti rival ekipi Beograda u finalu plej-ofa znaće se posle majstorice drugog polufinala koja je na programu večeras od 18:30h u ledenoj dvorani ''Pionir'', gde će se sastati ekipe Crvene zvezde i Vojvodine. 

Finalna serija plej-ofa startuje već u sredu od 17.30 časova, takođe u ledenoj dvorani "Pionir".


Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.03.2017
13:33
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.03.2017
13:31

Prvo su u vaterpolu stvorili veterane i one druge i '13 prekinuli nasu sestogodisnju dominaciju, onda su u fudbalu oteli titulu i sprecili da i zvanicno budemo sampioni OSAM! puta zaredom, u to vreme su se i u kosarci pojavili neki mutanti i mucili se CETIRI godine sve dok jedva nisu dosli do titule '15 kad su nam je oteli i u odbojci (razumem da ljude uglavnom to ne zanima, ali to je tako, to se dogodilo i obaveza svakoga je da ukaze na nepravdu i da na nju podseca kad god moze i koliko moze), apsolutno vidimo da je to sad slucaj i u hokej gde smo (verovali ili ne) cak mogli da dodjemo do niza i veceg i duzeg od onog u kosarci (stali smo na 11:-)), nije im lane (cudom zvanim PARTIZAN ako to uopste moze da se nazove cudom, to smo mi i kosarka nije jedini primer da David pobedjuje) uspelo sa onim klubom pa su ubacili projekat broj dva i u tom sportu i sada idu preko njega pa kom opanci kom obojci u vestaka okrsaju:-D Bas da vidim ko ce igrati u finalu i ko ce u tom finalu pobediti, a izdajnike iz nasih redova neka je sramota, za male pare su se prodali, a ljaga ostaje.

avatar
Sampioni u boćanju
Tuesday, 21.03.2017
15:04

Dosli ste so kraja 😂😂😂

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.03.2017
19:02

So i tekila, limuna po kila:-D