Zaradio je 5 miliona evra od fudbala, danas krade po prodavnicama!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.02.2017.
12:58
Izvor: Sportske.net

Već smo pisali u nekadašnjem škotskom reprezentativcu, sada je već ta priča dobila baš tužne obrise.

EPA/SERGEI CHIRIKOV
EPA/SERGEI CHIRIKOV

Povezane vesti

Oni koji prate engleski fudbal se sećaju Gerija O'Konora, život mu se promenio kada je otišao iz Škotske u Lokomotivu iz Moskve, kasnije je zaigrao za Birmingem, dao je svojevremeno i gol Arsenalu, nastupao je u PL, postigao devet golova za "Bramije" i četiri za Škotsku.

Na kraju, posle svega, preselio se u opštinski stan za siromašne, a o njegovoj karijeri i tužnoj priči možete čitati ovde.

Tada smo verovali da je to novi početak, ali iz Škotske su stigle baš tužne vesti.

Pre nekoliko dana je objavljeno da je uhvaćen u krađi u prodavnici.

Izveden je na sud, moraće da plati 700 funti robnoj kući  u kojoj je ukrao jaknu, i to na rate, pošto je nezaposlen i izdržava ga supruga.

On je poslednjih par godina završio karijeru u nižerazrednom Selkirku, tačnije jedno vreme je bio i igrač i menadžer ovog tima.

Ne propustite

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adnan
Tuesday, 14.02.2017
17:39

Zato ja potpuno razumijem sportiste koji odlaze u Kinu za najveci moguci novac,pritisak je ogroman,nije to kao kad radis u firmi za 500 eura i živiš od plate do plate,navikao si na skup zivot,a imati ces maksimalno 2,3 jaka ugovora do kraja karijere,a moras izdržavati svoju porodicu,i onu užu,a bogami i onu dalju,svi gledaju od tebe.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 14.02.2017
18:53

Jadni oni nemaju sta da jedu bez Kine.

avatar
Don Silvio
Sunday, 19.02.2017
20:36

basmi ga zao za 10 godina zaradio 5miliona i ostao bez pare. to je za malja nizasta drugo

avatar
Dario Hubner
Tuesday, 14.02.2017
17:16

Nije sad toliko i velika cifra,sa obzirom koliko se zaradjuje u fudbalu.Jedino sto nije ulozio u neki posao tokom karijere.Njegova je krivica.Poznat je primer Antoana Volkera,koji je izdrzavao celu familiju i procerdao je stotine miliona.

avatar
Don Silvio
Sunday, 19.02.2017
20:38

Tomas Gravesen, covek za kog su svi smatrali da je pajser i bez truna mozda, jer je bio obicni mesar na terenu ali je imao veliku karijeru zanimljivo je da sad obrce vece pare nego u fudbalu. Znao covek da uloi.

avatar
Dario Hubner
Monday, 20.02.2017
13:28

Gravesen se preselio u Las Vegas i ulozio tamo u poslove,pametan tip.Zato obrce 100 miliona eura godisnje.Kako je izgledao pogubljeno u Realu,a Florentino ga doveo,misleci da ce drzati sredinu kao Makelele. :)

avatar
Boris Radulović
Tuesday, 14.02.2017
14:42

Nimalo mi nije zao sportista koji procerdaju milione jer nijesu dovoljno pametni da shvate koliko su srecni.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 14.02.2017
15:41

Nije to bas tako,nije on zaradio kao sto danas zaradi Kavani tipa,dodjes u klub svi voze ferari,kupis i ti jedan,svi zive u nekoj vili uzmes i ti vilu,vise ne pijes pivcugu,nego skupoceno vino,ne jedes pljesku,nego jastoga,pa onda moras i zenu lepo obuci i kupiti njoj nakit bolja kola,nece valjda biti najjadnija od svih zena tvojih kolega,to su sve ogromni troskovi i kada opadne priliv novca ovakve stvari se dese. Pa secam se neki NBA kosarkas se par godina zalio upravi da mu je jako malo 7m eura po sezoni,jer jedva pokriva troskove,ovi nisu hteli vise da mu daju i posto je zavrsio karijeru odmah bankrotirao,stvarno mu malo bilo

avatar
dejanera2
Tuesday, 21.02.2017
21:50

E pa sad..... Da si u pravu jesi ali da ima i druga strana medalje i to je tacno! Pogledaj Djanija Curcica! Zaradjivao odlicno ali trosio jos vise. Secam se njegove price iz VB kad je zakupio ostrvo a ono ispalo da je na tom ostruvu raj za ove pozadince! I sta ce covek? Pozvao najpoznatije manekenke i napunio ostrvo sa njima. E to kosta ko sam djavo ali on prica sa kojom od njih je bio i sta je sve prosao a mi mozemo samo da mu zavidimo! A imas i situaciju koju je imao Nadj! Covek ode na utakmicu a gospodja ode u drugi grad i skrca 12k evra na haljinu! Ovaj blokira karticu jer misli da mu je neko ukrao a ono otisla seljanka da istera praziluk iz odredjenog dela tela tako sto ce spiciti godisnju platu obicnog Spanca na nekakvu krpu. I st ada joj radi? Da se razvede? Pa ona samo to i ceka! Gomila para od podele imovine, ogromna alimentacija a slobodna da stavi rep na krsta i da raspali gde i sa kim zeli

avatar
Boris Radulović
Tuesday, 14.02.2017
17:54

Bez uvrede, ali ako mojoj zeni/djevojci nije dovoljno sto cu ja da zaradim milion ili dva godisnje (ili cak za 5 godina), moze slobodno preko vrata pa nek trazi neku drugu budalu. A taj sto mu je bilo 7 mil godisnje nek se slobodno objesi o prvu banderu.

avatar
Tuesday, 14.02.2017
17:14

to sto kazes je uzrocno posledicna veza, jer pazi, kad ne bi se tako razbacivali parama, ond abi imali. TI radis 15 godian za narednih 50. To moraju da shvate mnogi. Ali ne. Vidis ja ne moram da idem u Francusku svake godine na skijanje, ne moram,da pijem Sovinjon svako vece, kad izadjem sa nekim, nije mi obaveza da vozim Lamborginija , i nikako, ali nikako ne moram da kupim devojci nakit od 1 000 000 evrica. To nisu osnovne potrebe coveka. A oni naprave svoj ozni parkic, iznajmljuju sponzoruse, i onda odjednom nema para, na tako bi sve presusilo.