Naniju u čast - Da li je ovo njegov najlepši gol u karijeri?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 15.11.2015.
16:09
Izvor: Sportske.net

Danas nekadašnji fudbaler Mančester junajteda puni 29 godina, da se podsetimo jednog od njegovih najlepših golova u karijeri.

BETA/AP Photo/Emrah Gurel
BETA/AP Photo/Emrah Gurel

Povezane vesti

Meč sa Čelsijem, 18. septembar 2011. godine.

Smoling je doveo Mančester junajted u prednost od 1:0, a Nani je u 37. minutu uradio nešto prelepo, postigao je možda i jedan od najlepših golova u svojoj karijeri.

Peter Čeh nije mogao ništa da uradi, lopta se zakoprcala u mreži.

Bila je to 100. utakmica u dresu Mančester junajteda za Nanija, na kraju je završena pobedom od 3:1.

Te sezone je u Mančesteru završio trofej Premijer lige, ali u onom svetlo plavom delu nakon ultra uzbudljive završnice prvenstva.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miletaaaaa
Friday, 20.11.2015
11:13

Trebali su postaviti onaj kad je zavio Portugal u crno! Ronaldo kad ga nije udavio jer je tad pipnuo loptu na liniji i napravio ofsajd protiv Spanije za pobjedu. A to bi mozda bio i jedan od Ronaldovih najljepsih golova! :)

avatar
Nikola M.
Sunday, 15.11.2015
18:12

Nani je u Junajtedu bio sasvim solidan. Odličan dribler, dobar centaršut i šut, beležio je solidan broj asistencija i davao lepe golove, atraktivan sa loptom, ali je muku mučio sa konstantnošću. Nije igrao dobro u kontinuitetu, to mu je bila velika mana, a sa ove tačke gledišta mi deluje i da nije ostvario onoliko koliko je možda i mogao... Svakako da je ostavio traga u Junajtedu, ali mislim da je mogao i više. Drag igrač, nedostaje mi u mom voljenom klubu... Teško je odlučiti se za najlepši njegov gol, ovaj mu je svakako jedan od lepših u karijeri. Bajernu u LŠ petom, onaj Arsenalu 2010. godine itd.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 16.11.2015
14:15

svejedno je bolji od Valencije,Younga zajedno