Kako se Figo proveo u svom povratku na "Kamp Nou"...

  • 21. april 2012.

  • 11:28

  • Izvor: Sportske.net

Kada pređete iz Barselone u Real Madrid malo je reći da vas smatraju izdajicom. To je na svojoj koži mogao da oseti Luig FIgo 2002. godine.


Luis Figo se 2000. godine odlučio na kontroverzan prelazak iz Barselone u Real Madrid, a do dana današnjeg Katalonci mu to nisu oprostili.

Mnogi navijači Barselone su proglasili Figa za "Judu", a ono što su imali da mu poruče najbolje se videlo 23.11.2002. na "Kamp Nou".

Prilikom izvođenja kornera, navijači Barselone su počeli da gađaju Figa svim i svačim poručivši mu "Nunca Mais" (nikad više).

Najupečatljivija je bila svinjska glava koja je završila pored portugalskog fudbalera.

I danas će jedan Portugalac biti na meti navijača Barselone, ali ne zbog izdaje, već zbog divljačkog ponašanja.

Otkako je pokušao namerno da zgazi Mesija na ruku, Pepe je postao najomraženiji lik u Kataloniji i sigurno ćemo i večeras čuti salve zvužduka na njegov račun.

 

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Ubojiti Liverpul

Liverpul je u tekućoj sezoni postigao ukupno 93 pogodaka, više nego u bilo kojoj sezoni u elitnom rangu takmičenja na ostrvu.

93

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...