Istorijski preokret i rola našeg Milinka - Luis Enrike VS Antić, Pantić, Paun i Ćolo i DEVET golova!

Autor: Milovan Longinov
utorak 07.02.2017.
17:24
Izvor: Sportske.net

Barselona i Atletiko Madrid večeras igraju revanš meč polufinala Kupa kralja.

fcbarcelona.com
fcbarcelona.com

Povezane vesti

Pre tačno 20 godina, u sezoni 1996/97 Barselona i Atletiko Madrid su takođe ukrstili koplja u Kupu kralja i odigrali meč za anale.

Tada su se sasatali u četvrfinalu, u prvom meču u Madridu bilo je 2:2, a onda je usledila goleada i istorijski meč na Kamp nou.

U timu Barselone, igrao je sadašnji trener Luis Enrike, a uz njega i Pep Gvardiola, Figo, Ronaldo, dok je na klupi bio Bobi Robson.

Na drugoj strani, i sadašnji trener Atletika Ćolo Simeone je takođe bio deo ekipe našeg Radomira Antića, ali je revanš meč propustio zbog suspenzije.

U timu Madriđana, pored trenera Antića, igrali su još dvojica naših igraća - Milinko Pantić i Veljko Paunović.

Meč je bio neverovatan, Atletiko je na poluvremenu imao vođstvo od 3:0 het-trikom Milinka Pantića, ali je onda usledio potpuni haos u drugom poluvremenu.

Ronaldo je sa dva gola smanjio na 2:3, ali je Pantić četvrtim pogotkom povećao na 2:4. Ipak, u poslednjih 20 minuta, Barselona je do trijumfa došla golovima Figa, Ronalda i Picija.

Barselona je slavila rezultatom 5:4 i prošla dalje, a videćemo da li će isti akteri i večeras moći da prirede makar približni spektakl, kao što je bio pre 20 godina.

Barselona: Baija - Abelardo, Kouto, Blan, Serhi - Popesku, Gvardiola, Luis Enrike, De La Penja - Figo, Ronaldo.

Atletiko Madrid: Molina - Lopez, Santi, Prodan, Toni - Agilera, Bejbl, Pantić, Paunović - Kaminero, Kiko.


Ne propustite

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
wsaydxert
Tuesday, 07.02.2017
20:55

Samo onaj koji nije cuo za Milinka misli da je Mihajlovic nas najbolji izvodjac slobodnjaka ikad... :)

avatar
CholoSimeone
Tuesday, 07.02.2017
19:22

Kiko Narvaez bio Grizman svog vremena :D

avatar
Danijella
Tuesday, 07.02.2017
18:52

Brale i kad sad pogledas trenere iz te utakmice...Pep Gvadiola, Simeone, Enrike ( tri od cetvorice iz polufinala lige sampiona u vecini slucajeva) plus Paun Svetski prvak.....opasna generacija.

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
20:05

Simeone nije igrao zbog suspenzije:-D Blan je isto dosta dobar trener.

avatar
Tuesday, 07.02.2017
18:37

Lice ti je kao numenalna kreacija Pabla,tvoj izgled bolno muskarce muci,ti si kao Monika Beluci,tvoja pojava sve oko sebe rusi poput Katrine ja u tome vidim vrline,tvoja lepota kao napad asme gusi,ostavlja bez daha u meni stvara paranoju straha,poremetila si moju gravitaciju,u tebe gledam kao navigaciju,brzo skidam odoru Klark Kenta transformisem se u' Supermena,prelazim u akciju ostvarujem interakciju,pokazujem svoju ingenioznu kreaciju izazivam u tebi emocionalnu reakciju,na boju mog glasa vibriras poput Smartfona.Zbunjeno oslovljavas me Dzoni,znam mislis da sam Dep,nisam slep znam da sam lep!!! Morao sam da pljunem jedan fristajl za Sportske.net

avatar
Vlada Canada
Tuesday, 07.02.2017
18:35

'96 sa Atletikom je za navijace bila prava poslastica !!! Uzeti duplu krunu u najjacoj ligi na svetu i to Realu i Barsi,najvecim klubovima svih vremena...svaka cast Panticu i Anticu !!!

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
20:05

Posle italijanske.