Huan Roman Rikelme – Došlo vreme za penziju?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 25.12.2014.
12:14
Izvor: Sportske.net

Fudbal bi u novoj godini mogao da ostane uskraćen za još jednu živu legendu, Rikelme je nagovestio odlazak u penziju.

Beta/AP Photo/Eduardo Di Baia
Beta/AP Photo/Eduardo Di Baia

Povezane vesti

Huan Roman Rikelme je legendarni Argentinac koji u svojoj 36. godini života igra svoju 19. sezonu u profesionalnom fudbalu.

Čovek koji je ostvarenjima i postignućima na ličnom, klupskom i reprezentativnom planu upisao svoje ime u najslavnije almanahe fudbalske igre ostaće upamćen po svojim fantastičnim, efektnim golovima.

Ovaj fudbaler je tokom svoje karijere branio boje Boke Juniors, Barselone, Viljareala, iznova Boke i sada i klub iz svojih dečačkih dana Argentinos Juniors, kome je pomogao da se vrati u elitu.

Kraj godine iskoristio je za sumiranje utisaka i nagoveštaj vesti koja će svakako rastužiti sve iskrene zaljubljenike u fudbal.

Naime, Rikelme bi uskoro mogao da okonča svoju profesionalnu karijeru.

„Kada sam se vratio u Argentinos Juniors seo sam sa čelnicima i agentom, rekao im da sam došao kako bih pomogao klubu da se vrati u Pimeru. Cilj smo ostvarili i sada smo kvit.“, rekao je Rikelme, koji ipak dobija ponude zainteresovanih klubova.

„Ukoliko me neka ponuda baš zaintrigira, videću, možda ću pokušati da igram još malo. Ako ne, onda ću da uživam sa porodicom i u roštiljima sa prijateljima.“, nagovestio je Huan Roman Rikelme.

A, vala, jeste zaslužio da uživa i odmara...

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
goat ronaldo
Thursday, 25.12.2014
13:17

Rikelme...pa,uvjek bi ga radije volio u timu,ispred jednog Xavija recimo...klasa!

avatar
Hala Madrid 10!
Thursday, 25.12.2014
15:05

Klasa za Cavija

avatar
Aleksandar St.
Tuesday, 20.01.2015
15:26

daleko bilo.....cavi i inijesta su nabolji veznjaci u poslednjih 10 godina....a to sto ste vas dvojica navijaci reala i nemate pojma o fudbalu to je druga stvar....