Zvezdin direktor sumnja u komšijsku TUŽNU PRIČU! Tvrdi da se ''velika količina novca'' slila u Partizan?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.05.2017.
18:50
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Od ove sezone ''bogatiji'' smo i za prepucavanja na relaciji vaterpolo klubova Zvezde i Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ono što je nekad bilo nezamislivo, sada je postalo realnost i u srpskom klupskom vaterpolu. Sve su češća prepucavanja među našim najboljim klubovima, a povod su uglavnom finansije.

I kada se činilo da se nedavno podignuta prašina slegla, pomenutu temu je ponovo pokrenuo Igor Milojević, direktor Vaterpolo kluba i generalni sekretar Sportskog društva Crvena zvezda.

On je u intervjuu za ''Blicsport'' poručio da Zvezda nema uslove kao neki drugi klubovi u Srbiji, a u prilog tome i činjenica da crveno-beli ove sezone kao domaćini igraju u Zrenjaninu.

''Zahvalan sam VK Proleteru što je omogućio da Zvezda opstane. Pored Zrenjanina i mnogi drugi klubovi su prepoznali interes vaterpola i ponudili su se da nam pomognu. Tada se videlo da je Zvezda brend i da može da funkcioniše odlično'', istakao je Milojević.

Crveno-beli su ove sezone uspeli da odlično pariraju Partizanu i malo je nedostajalo da iznenade srpskog predstavnika u Ligi šampiona.

''Sve zasluge idu predsedniku Viktoru Jeleniću, koji je doveo Zvezdu rame uz rame sa Partizanom u saradnji sa trenerima i igračima. Nadali smo se da ćemo u derbiju uspeti da pobedimo crno-bele i da se dokopamo titule, ali u sportu ne može sve da se planira'', objašnjava Milojević.

On dalje navodi da je Partizan u prednosti jer ima ''bazu koja mu je dodeljena'', a izrazio je i ozbiljnu sumnju u priče koje dolaze iz komšijskog tabora o alarmantnoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalaze.

''Kad bismo mi imali deo onoga što imaju Partizan, Šabac, Vojvodina ili Radnički, mogu da zamislim kakve bismo rezultate beležili. Poštujem Partizanovu tradiciju, ali nikada neću da dozvolim da gazi po Zvezdi.

Čudna mi je i odluka da predsednik crno-belih bude izvršni direktor u Vaterpolo savezu Srbije. Ljudi iz kluba su plasirali tužnu priču o manjku para, a preko VSS se velika količina novca prenela na Partizan u raznim strukturama'',
zaključio je Milojević.
 

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 14.05.2017
19:46

VK Crvena zvezda je imala mnogo puta više nego bilo ko drugi, a BVK Crvena zvezda Vet dobila tim preko noći i domaćinstvo F4 €L da postane šampion Evrope što Partizan nikad nije. Sad vi kako god da se zovete niste nikakav brend, pogotovo ne u poređenju sa sedmostrukim šampionom Evrope.

avatar
Sunday, 14.05.2017
19:12

Koje to samo prokletstvo mora da bude prisutno i koji mentalni sklop da bi neko navijao za zvezdu i sve klubove koji se sada tako zovu, a zapravo nisu zvezda. stvarno vise ne znam. Da li vam ista govori to sto u SVAKOM mogucem sportu oni napadaju nas, a ne mi njih?! Jos samo u odbojci fali da se oglase (a tu nece sve dok im dobro ide) i onda ce konacno doci kraj svemu, onda treba spustiti zavesu.