Zvezda napada duplu krunu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.09.2016.
12:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I dok mnogi predviđaju dalji sunovrat klupskog vaterpola u Srbiji, iz Crvene zvezde stižu optimističke najave.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle teške i krizne prošle sezone, kada je Partizan potpuno povratio dominaciju na domaćoj sceni, Crvena zvezda najavljuje svoje ''buđenje'' i stvaranje kvalitetnog tima, sposobnog da oba trofeja vrati u svoje vitrine.

Optimističke najave za predstojeću sezonu izneo je prvi čovek Crvene zvezde Viktor Jelenić u izjavi koju prenose ''Novosti''.

On je tom prilikom otkrio i da je Zvezda već angažovala četiri pojačanja.

''Najvažnije je da su ostali kapiten Peković, golman Kralj i Drašković, kao i da se vratio iskusni Ivošević.

Iz Mađarske su došli Parezanović i Nikolov, a iz Turske Ćorić. Tu su Tankosić, Ilić, tako da verujem da možemo da se borimo za oba trofeja'',
poručio je predsednik Zvezde Viktor Jelenić.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
12:50

Prvi su favoriti u vaterpolu, verovatno i dalje i u kosarci i odbojci (vise u ovom drugom sportu), imaju velike aspiracije i u rukometu, a u hokeju nemaju vise Partizan na putu jer je gro igraca otislo u novonastali klub. Fudbal- da i ne spominjem koliko je bitno odrzavati vecinu u zabludi da ovde tece i med i mleko i da napredujemo galopirajucom dinamikom, a to uvek najbolje i najbrze ide preko najvaznije sporedne stvari na svetu, zar ne?

avatar
_Goran_
Monday, 19.09.2016
14:21

Ne bih rekao da su favoriti, pre bih rekao da ce Partizan osvojiti titulu, a i Vojvodina se pojacava tako da nije samo Zvezda konkurent.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 20.09.2016
00:52

E, odmah si dosao do sustine, da je Vlada jos ostao, ovako ce biti mnogo teze, ali nadam se da si u pravu. Samo da se oni dodatno ne pojacaju, daleko je plej-of i iz ove perspektive, sve je moguce...

avatar
_Goran_
Monday, 19.09.2016
20:42

Pazi da je Vujas ostao mogao bih da garantujem da osvajamo titulu, ovako ce biti gusto, ali mislim da ce na kraju ta uigranost presuditi. :) A kvalitet lige ce biti najlosiji u poslednjih 10 godina nazalost..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
19:13

Pretpostavio sam da si iz sveta vaterpola, znam da su nasi igraci vec dugo na okupu, ali mislim da oni sad imaju vece sanse nego prosle sezone kad su mnogi mislili da su oni cak i u prednosti jer su se dobro pojacali na polusezoni, ali nije bilo bas tako...

avatar
_Goran_
Monday, 19.09.2016
15:51

Znam sve iz vaterpola, veteran sam u tom sportu, ali par godina stariji od tih klinaca :) Ta generacija 96-97 igra godinama zajedno, sto u mladoj reprezentaciji sto u Banjici. Dovedeni igraci u Zvezdu nisu bolji od njih, bice verovatno egal , ali presudice uigranost ekipe.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
14:48

Ti onda mozda ne znas da je Partizan rasprodao bukvalno ceo ili 90% tima. Ne mozemo cak ni mi da se regenerisemo svaki put tako brzo:-)