'Zvezda i Partizan sami da reše probleme'

Autor: Beta Beta
utorak 07.07.2015.
12:15
Izvor: Beta

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić rekao je danas da vaterpolo klubovi Crvena zvezda i Partizan moraju sami da reše svoje probleme.

BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Zvezda i Partizan su u ponedeljak zajednički izašli pred javnost sa Vaterpolo savezom Srbije i izneli brojne probleme sa kojima se suočavaju.

"Problem moraju sami da reše."

"Nemamo kašnjenja prema vaterpolistima i savezima, vlada je prvi put izmirila sve obaveze koje je imala prema sportistima. Znam i sam kada sam igrao koliko se dugovalo igračima i sa ponosom mogu da kažem da to sad nije slučaj"
, rekao je Udoviccich novinarima na otvaranju Kongresa o prevenciji dopinga u sportu.

Udovičić je naveo je finansijska situacija u srpskom vaterpolu odavno teška.

"Vaterpolo je naš najuspešniji sport, sport koji nas je toliko puta obradovao, namamio osmehe, ne samo u zemlji već i van granica Srbije. Problem vaterpola nije gorući, on datira iz vremena kada sam ja igrao za reprezentaciju. Svi klubovi su u teškoj situaciji, ne samo vaterpolo", kazao je Udoviccich.

Ne propustite

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Tuesday, 07.07.2015
17:06

Neka im onda mlade igrače razvijaju Pro Reko, Barseloneta, Primorje i Jug a Partizan neka ugase.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 07.07.2015
18:30

Odlican komentar, pravo u metu! Mi smo vestacki, a oni pioniri Hahaha Doduse, Jug i jeste legendarni klub, ali razumeli smo se, reprezentacija bez Partizana ne bi mogla da postoji ni u jednom sportu!

avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 07.07.2015
13:18

Ministre nema nikakvih problema ali onda neka budu isti arsini svuda. Neka bude ovako i u kosarci. Ko se gasi neka se gasi, nema nikakvog povlascivanja niti spasavanja od strane drzave!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 07.07.2015
17:46

Telekom je kompanija sa Neptuna za koju se jos ne zna kakve usluge pruza, ali procenili su da ce to najbolje da se procuje ako reklamiraju preimenovani FMP. Zavrsi, ali daj, zaista zavrsi svaku diskusiju! Pozz

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 08.07.2015
09:16

Super. Zasto to nisi rekao pre nekoliko godina (siguran sam da nisi) za vas fudbalski klub?! Vidim i da tamo pises da mi u fudbalu imamo cak 30 miliona evra duga i da mi radimo nesto nemoralno! Mnogo polazes na vas marketing, a mi vam u tom domenu bas i nismo konkurencija:-) Ipak, niste vi toliko dobri nego smo mi jako losi, to je valjda ocigledno. Inace, necu ti nikada poruciti da zavrsis diskusiju kada napises nesto iole normalno, ali kada mi napises da oni igraci nisu golmani, jos se i naljutim na admine sto ti uopste objave to jer znam da ja licno nikada ne bih.

avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 07.07.2015
22:13

Nema nista sporno, zavrsicu diskusiju. Samo sam reagovao jer ne mogu da gledam vise ovo licemerje. Na sva usta vristite kako je Zvezda drzavni projekat a vama je drzavna firma generalni sponzor u kosarci. Znaci drzava daje novac i jednima i drugima samo sto su vasi rezultati ravni nuli tako da taj novac neopravdavate. Ja sam za to da drzava ne da nijedan jedini dinar ni Zvezdi ni partizanu pa da vidimo ko ce da opstane a ko ce se ugasiti.

avatar
serpico
Tuesday, 07.07.2015
12:59

kad zaigras u pro reko zaboravis na probleme koje si imao pre pro reka

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 07.07.2015
14:45

Odlican komentar. A jos kad udjes u vlast...

avatar
Dača
Tuesday, 07.07.2015
22:43

Svaka mu čast za odluku da odbije italijanski pasoš i samim tim dobije otkaz u Pro Reku ali sad pokazuje drugo lice.

avatar
D.Green4 Black&White
Tuesday, 07.07.2015
12:47

Naravno za vaterpolo i kosarkaski klub Partizan ..klubove koje predstavljaju Srbiju tolike godine u najsvetlijoj boji nema pomoci... A tolke pare se uguravaju propalom fudbalskom klubu crvenoj zvezdi... koji treba Beogradsku zonu da igra...Jos jednom koliko je drzavi stalo do naseg sporta!!!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 07.07.2015
14:49

Guraju se i jednom privatnom kosarkaskom klubu, a govore za njega da je drzavni- kad se staje u red da bi se dobile neke pare od drzave, onda pripadaju drzavi, nema drzavnijeg kluba od njih, a kad treba da se vrati dug, onda se prica o privatizaciji, maltene su vec privatni, ali bez obaveze da vrate to sto se duguje nego se ogromno zaduzenje u potpunosti prebacuje na tu istu drzavu itd.

avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 07.07.2015
16:18

NIS je drzavna komapanija koja nema nikakav interes da se reklamira u Srbiji a generalni je sponzor je KK partizan. Ovde se svaka diskusija na temu zavrsava.

avatar
paok1926
Tuesday, 07.07.2015
12:19

Ti si problem resio tako sto si otisao u Italiju kad je Partizan propadao.A sad drugima popujes.Sram da te bude

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 07.07.2015
14:46

Tako je, em krcka pare iz Italije, em je postao foteljas, ne kaze se za dzabe da treba coveku dati vlast da vidis kakav je zapravo, to je to...