Vujasinović: "Za samopouzdanje protiv Nemaca"

Autor: Beta Beta
sreda 04.03.2015.
00:26
Izvor: Beta

Trener vaterpolista Partizana istakao je da će svakako njegova ekipa pokušati da odigra još jednu dobru utakmicu i da pobedi nemačkog protivnika.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener vaterpolista Partizana, Vladimir Vujasinović rekao je danas da njegova ekipa protiv nemačkog Špandaua želi da osvoji tri boda i time obnovi samopouzdanje.

"Špandau je ekipa protiv koje mi možemo bez problema da igramo. U Nemačkoj smo odigrali jednu izuzetnu utakmicu, ali nažalost su izostali bodovi s tog meča. Sada želimo da se revanširamo, da dođemo do tri boda i vratimo narušeno samopuzdanje posle meča i remija sa Crvenom Zvezdom", rekao je Vujasinović novinarima u Beogradu.

Utakmica šestog kola Grupe B Lige šampiona između Partizana i Špandaua igraće se sutra u 18 časova na plivalištu na Banjici. Obe ekipe su do sada ostvarile po pobedu i pet poraza.

Vujasinović je naveo da je tim imao mnogo zdravstvenih problema, ali da je situacija sada bolja i da će protiv špandaua verovatno izostati samo Nemanja Vico, koji je obavio samo jedan trening.

"Špandau je jako dobra ekipa, imaju odličnog golmana, na kom se bazira cela njihova odbrana. On čini prevagu u njihovoj ekipi, a na nama je da mu to ne dozvolimo, da ga ne razbranimo na početku i onda mislim da će biti sve lakše", kazao je Vujasinović.

Novinare je zanimalo da li Partizan ima finansijsku korist od učešća u Ligi šampiona, a Vujasinović je odgovorio odrično.

"Ovde finansijske dobiti nema... Mi ovde imamo neku drugu obavezu, mi ovde stvaramo neke buduće reprezentativce, one koji će predstavljati Srbiju i koji će je voditi do evropskih i svetskih odličja. Nažalost je tako", kazao je Vujasinović.

Golman Partizana Slobodan Soro je ocenio je da je Špandau rival po meri crno-belih.

"Doživeli smo mali pad u formi posle Zvezde, što mislim da je normalno za ovako mladu ekipu. špandau nam dolazi u pravom trenutku... Iskoristićemo ovaj meč da se vratimo u pobedničku formu. Partizan je u ovom meču favorit i želimo da dodjemo do tri boda", kazao je Soro.

Ne propustite