Vujasinović: "Trofej u Kupu će nas još više osnažiti"

Autor: Beta Beta
subota 05.12.2015.
23:43
Izvor: Beta

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je večeras da će osvojeni trofej u Kupu Srbije još više osnažiti njegovu ekipu pred nastavak sezone.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana osvojili su 24. trofej u Kupu Srbije, pošto su večeras u Bečeju savladali Radnički sa 11:9 u finalu završnog turnira.

"I u polufinalu i u finalu smo dominirali. Finale je bilo mnogo teže, što je normalno jer nosi odredjeni pritisak sa kojim su ovi mladi igrači morali da se izbore. Ovaj trofej će još više da nas osnaži za nastavak sezone, da sa još većom željom pokušamo da udjemo i na fajnal-for regionalne lige i da, naravno, osvojimo duplu krunu", rekao je Vujasinović.

Crno-beli su od početka do kraja utakmice imali prednost, a najveća je iznosila pet golova.

"Mi jesmo branili trofej, ali u odnosu na prošlo finale Partizanu fali samo Dušan Mandić, a nama je ostao samo jedan igrač. Mislim da smo pružili dostojan otpor", rekao je trener Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović.

"Partizan se na početku odvojio svojim kvalitetom i nekim čudnim odlukama u bazenu. Mi se nismo predali, pokušavali smo do kraja utakmice, ali taj kvalitet Partizana je došao do izražaja, održavali su vodjstvo i mogu samo da im čestitam na osvojenom Kupu", dodao je Stevanović.

Ne propustite