Vujasinović: "Na dobrom smo putu"

Autor: Beta Beta
sreda 28.01.2015.
20:18
Izvor: Beta

Sumirajući utiske nakon poraza od Primorja trener Partizana Vladimir Vujasinović kazao je da je protivnik slavio zahvaljujući iskustvu i nešto lošijoj igri njegove ekipe sa igračem manje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je njegova ekipa izgubila od Primorja u Ligi šampiona usled lošije igre sa igračem manje i da će mladi tim iz svake utakmice učiti i izvlačiti pouke.

"Igrali smo protiv jakog tima koji ne prašta greške, dobili su nas malo na veštinu, malo na iskustvo. Nažalost, mnogo smo grešili u odbrani, pogotovo u situacijama sa igračem manje i to je ključ poraza. Da smo odigrali malo bolje u tom segmentu verovatno bismo ušli u neizvesniju završnicu i tu bismo mogli da tražimo šansu", rekao je Vujasinović.

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras na plivalištu na Banjici od Primorja sa 7:11 (2:3, 2:2, 2:3, 1:3), u utakmici četvrtog kola Grupe "B" u Ligi šampiona i pretrpeli treći poraz. Hrvatski tim ostvario je treću pobedu.

"Igramo u Ligi šampiona i Jadranskoj ligi, pokušaćemo da izvučemo pouke iz tih mečeva, da vidimo gde su greške i da ih ispravimo. Zbog zgusnutog kalendara malo treniramo a više igramo. Mislim da idemo dobrim putem, treba nam malo vremena", rekao je Vujasinović.

U sledećem kolu, 11. februara, Partizan će igrati u Berlinu protiv Špandaua.

Ne propustite