Vujasinović: "Ljubav prema Partizanu donosi rezultate"

Autor: Beta Beta
sreda 16.12.2015.
23:59
Izvor: Beta

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je presrećan današnjom pobedom nad OSC-om u Ligi šampiona i načinom na koji je njegova ekipa završila godinu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je sa 5:4 savladao mađarski OSC i tako zabeležio drugu pobedu ove sezone u Ligi šampiona čime je zadražo šanse za plasman u narednu rundu takmičenja.

"Izuzetno mi je drago što smo pobedili. Presrećan sam što smo na ovakav način ne samo završili ovaj deo sezone, nego i godinu. Mislim da su momci na pravi način napredovali tokom sezone i da su zaslužili ovo. Očigledno, dostigli su nivo da mogu na ovakav način da igraju protiv šampiona Mađarske uprkos svim problemima sa kojima se suočava klub. Siguran sam da oni klub mnogo vole jer da to nije tako, ne bi stizali do ovakvih rezultata", rekao je Vujasinović.

"Potajno smo se nadali da ćemo biti u ovakvoj situaciji pred Novu godinu, da imamo šest bodova, samo o tome nismo hteli da pričamo jer bi takva priča bila nerealna", kazao je Vujasinović.

On je dodao da je pad u poslednjoj deonici normalna stvar, s obzirom na premor njegovih igrača.

"Bio je veliki premor, igrali smo sa devetoricom igrača, bez klasičnog centra, zbog njihove snage na bekovskim pozicijama. Svako je morao da da doprinos i oni su to večeras i više nego ispunili. Opet smo bili u situaciji kada u poslednjoj deonici lagano treba da privedemo kraju, ali mi to ne možemo, a to je neiskustvo ovih igrača. Imali smo sreće, a mislim da smo to i zaslužili", naveo je trener crno-belih.

Vaterpolista Partizana Draško Gogov rekao je da je utakmica bila više nego teška.

"Odlično smo počeli, lepo poveli, ali je opet došlo do pada. Ali, imali smo snage, iako su nas oni stisli. To je naša mladost, u finišu smo imali i sreće, ali sreća prati hrabre", rekao je Gogov.

Crno-beli će u sledećem kolu grupe "B" Lige šampiona 3. feburara gostovati Jugu u Dubrovniku.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fejs str Hehe sport
Sunday, 20.12.2015
16:00

A Zvezdu gasite.Nema jakog Partizana bez jake Zvezde

avatar
Champion Euroleague
Thursday, 17.12.2015
01:27

Svaka cast!!!zna se koje najtrofejniji u svemu ne samo u vaterpolu