VSS: "Svi plaćaju ulaznice u humanitarne svrhe"

Autor: Beta Beta
subota 17.12.2016.
16:38
Izvor: Beta

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Milorad Krivokapić rekao je danas da će prihod od prodatih ulaznica sa oproštajnog meča Živka Gocića i Slobodana Nikića ići u humanitarne svrhe.

Beta/Olimpijski komitet Srbije/Ev
Beta/Olimpijski komitet Srbije/Ev

Povezane vesti

Oproštajni meč Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije u kome će Srbija igrati protiv Tima sveta izazvao je veliko interesovanje.

Za taj meč, koji će se održati 23. decembra na Tašmajdanu, za samo par dana prodato je više od 700 ulaznica, navodi se u saopštenju VSS.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 300 dinara, a odlukom rukovodstva VSS sav prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe i biće usmeren za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

"Nema sumnje da će tribine bazena na Tašu biti pune i da će Živko Gocić i Slobodan Nikić imati veličanstven oproštaj od nacionalnog tima kome su za 14 godina podarili ukupno 55 medalja i osvojili sve što se moglo osvojiti", rekao je Krivokapić.

Predsednik VSS je naglasio da besplatnih karata nema.

"Sve ulaznice se plaćaju iz prostog razloga jer sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe. Želimo da sakupimo što više novca za pomoć malom Andreju Petroviću, pa će i VSS za svoje goste platiti ulaznice. Takođe, kada su čuli da će prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe i Gocić i Nikić su insistirali da za svoje prijatelje i zvanice oni kupe karte, kao i ostali reprezentativci", rekao je Krivokapić.

"U bazenu ćemo imati najveće zvezde svetskog vaterpola, cena ulaznice od 300 dinara je sasvim pristupačna, a s obzirom da tribine Taša mogu da prime 2.000 posetilaca siguran sam da će se tražiti karta više", dodao je on.

Prvi čovek srpske kuće vaterpola naveo je da sve strukture Saveza vredno rade na organizaciji tog događaja i da sve ide po planu.

"Manifestacija pod nazivom Dani vaterpolo šampiona za nas ima veliku simboliku i značaj. Utakmici između Srbije i Tima sveta dan ranije će prethoditi i novogodišnji koktel kojim ćemo obeležiti više nego uspešnu 2016. godinu koja je na izmaku", rekao je Krivokapić.

Ne propustite