VK Partizan želi da igra uz podršku "Grobara"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.01.2015.
19:36
Izvor: Sportske.net

Vaterpolo klub Partizan obratio se Ministarstvu unutrašnjih poslova sa zahtevom da navijačima bude dozvoljeno prisustvo utakmici prvog kola Lige šampiona sa Galatasarajem.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ministarstvo unitrašnjih poslova donelo je tokom prethodne nedelje dve odluke koje se kose sa zdravom logikom zbog čega su u Vaterpolo klubu Partizan odlučili da reaguju.

U istoj nedelji u Beogradu će gostovati vaterpolo i košarkaški klub Galatasaraj ali je MUP doneo odluku da navijači Partizana ne mogu na Banjicu, dok je pristalicama KK Crvena zvezda Telekom omogućeno da prisustvuju utakmici.

To je među navijačima Partizana izazvalo veliki bes što je potpuno razumljivo a reagovao je i Vaterpolo klub koji je od MUP-a zatražio da se utakmica sa Galatasarajem igra pred punim tribinama.

"Čekamo odgovor i nadamo se da će biti pozitivan. Mislimo da nema razloga da bude drugačiji od onog što je odlučeno za košarkašku utakmicu Crvena zvezda" rekao je predsednik VK Partizan Aleksandar Šoštar.

Vaterpolo klub Partizan trebalo je da ugosti Galatasaraj u okviru prvog kola grupne faze LŠ 29. novembra ali je utakmica odložena zbog ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu.

Crno-beli će turski sastav dočekati 17. januara u odloženom terminu a ostaje nam da vidimo da li će MUP dozvoliti prisustvo navijačima što bi bilo logično ako se uzme u obzir odluka koja se tiče košarkaške utakmice Crvena zvezda Telekom - Galatasaraj.

Ne propustite