Vaterpolo - Hrvati nezadovoljni žrebom!

Autor: Beta Beta
petak 24.02.2017.
17:00
Izvor: Beta

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak rekao je danas da je cilj njegove ekipe na predstojećem Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvajanje medalje, ali je istakao da je na tom putu čeka težak zadatak.

vijesti.me
vijesti.me

Povezane vesti

Vaterpolisti Hrvatske igraće u Grupi D na šampionatu sveta sa selekcijama SAD, Japana i Rusije, odlučeno je danas žrebom u Budimpešti.

"Na prvi pogled, izgleda kao da smo dobili grupu u kojoj smo apsolutni favoriti za osvajanje prvog mesta, ali moramo biti i te kako oprezni i protiv reprezentacije SAD-a, koja spada u grupu težih protivnika, ali i reprezentacija Rusije i Japana, koje pokazuju sve kvalitetnije igre"
, rekao je Tucak, prenosi agencija Hina.

"Međutim, s obzirom na to da naš krajnji cilj nije četvrtfinale već puno više od toga, a u kasnijem delu takmičenja nas već od četvrtfinala potencijalno očekuju Mađari ili Italijani, pa preko polufinala eventualno Srbija, onda možemo reći da smo, ako rezultati budu očekivani, izvukli najteži mogući put. Mi svoj cilj znamo, kvalitet imamo i daćemo sve od sebe da osvojimo medalju"
, dodao je Tucak.

Svetsko prvenstvo održaće se od 14. do 30. jula u Budimpešti.

Ne propustite