U Pro Reku očekivali jači otpor Partizana...

Autor: Beta Beta
subota 30.04.2016.
21:07
Izvor: Beta

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da su njegovi igrači u današnjem meču protiv Pro Reka delimično ispunili zadatke.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana izgubili su večaras u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa ubedljivih 7:18 u devetom kolu Grupe B lige Lige šampiona.

"Od momaka sam tražio da se bore od početka do kraja, u čemu su i delimično uspeli. Protiv daleko iskusnije, fizički jače ekipe nismo mogli mnogo više.

Ovaj meč nam je koristio da na pravi načen uđemo u takmičarski ritam pred polufinale plej-ofa i prvi meč sa Radničkim u sredu",
rekao je Vujasinović.

Vaterpolista italijanske ekipe Duško Pijetlović rekao je da je razlika u kvalitetu dve ekipe manja nego što to rezultat pokazuje.

"Igrači Partizana su sa previše respekta ušli u meč sa Pro Rekom. Očekivao sam jači otpor. Međutim, mi smo odigrali na najvišem mogućem nivou, jer bliži nam se kraj sezone, ulazimo u najbolju formu, a s druge strane Partizan nije pružio sve što može. Žao mi je što nisu uspeli da pruže maksimum", rekao je Pijetlović.

Ne propustite