U petak sahrana Nenada Manojlovića

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.11.2014.
21:01
Izvor: Sportske.net

Dan posle iznenadne smrti legendarnog srpskog vaterpolo stručnjaka Nenada Manojlovića, objavljeni su datum i mesto njegove sahrane.

waterpoloserbia.org
waterpoloserbia.org

Povezane vesti

Kako je saopšteno na sajtu Vaterpolo saveza Srbije, oproštaj od Nenada Manojlovića biće organizovan u petak, 28. novembra.

Komemorativna sednica će biti održana u 13 časova u Skupštini grada. Istoga dana, u 15 časova, Nenad Manojlović će biti sahranjen na Novom Bežanijskom groblju, u Beogradu.

Povodom smrti nekadašnjeg trofejnog selektora našeg nacionalnog tima, telegram saučešća uputio je i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

''Nenad Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola, ne samo u Srbiji, već i na međunarodnom nivou. Vaterpolo zajednica naše zemlje ostala je bez velikog stručnjaka i velikog čoveka, koji je kao selektor vodio našu reprezentaciju do nekih od njenih najvećih odličja.

Njegovo ime, rad i fenomenalni uspesi tokom dugogodišnje karijere, biće zauvek sačuvani u analima srpskog sporta.

U lično ime i ime Vlade Republike Srbije, porodici, prijateljima i saradnicima Nenada Manojlovića izražavam najiskrenije saučešće'', kaže se u telegramu ministra Udovičića.

Ne propustite