Triglav liga - Primorje progutalo Radnički

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.11.2014.
20:47
Izvor: Sportske.net

Derbi susret dosadašnjeg takmičenja u regionalnoj Triglav ligi završen je ubedljivom pobedom riječkog Primorja protiv ekipe Radničkog.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog doživeli su u subotu prvi poraz u regionalnoj Triglav ligi i to na gostovanju ekipi koja je, uz njih, imala maksimalan učinak.

Riječko Primorje je na Kantridi slavilo rezultatom 14:7 (1:1, 5:0, 5:2, 3:3) pa posle duela sa Radničkim ostaje jedina ekipa bez poraza.

Gosti iz Kragujevca odigrali su samo prvu četvrtinu na visokom nivou a onda je usledio pad u igri i serija Primorja od 5:0 kojom je rešeno pitanje pobednika.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Sukno sa četiri gola, dok su Radu, Šetka i Garsija dodali po dva. Na drugoj strani Vrlić je prednjačio sa tri pogotka, a Vuksanović je postigao jedan manje.

Već u sredu vaterpoliste Radničkog očekuje revanš treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona, sa Oradeom, u Rumuniji.

PRIMORJE EB:
Vićan, Burić, Radu 2, Krapić, Peroš 1, Sukno 4, Muslim 1, Petrović, Mudražija, Elez 1, Šetka 2, Garsija 2, Lazović, Buljubašić 1

RADNIČKI: Radić, Trajković, Popović, Marković, Miličić 1, Vrlić 3, Ćirić, Basara, Vuksanović 2, Dedović, Ćuk, Petković 1, Živojinović, Toholj

Ne propustite