TL - Radničkom generalna proba 1/2 finala!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.03.2015.
21:14
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog savladali su dubrovački Jug u poslednjem kolu Triglav lige za prvaka čime su napravili sjajnu uvertiru za fajnal-for.

Beta/VKRadnickiKragujevac/Dr
Beta/VKRadnickiKragujevac/Dr

Povezane vesti

Vicešampion Evrope savladao je dubrovački Jug u poslednjem kolu Triglav lige za prvaka rezultatom 13:12 (0:2, 4:4, 4:3, 5:3) čime je napravio sjajnu uvertiru pred početak "fajnal-fora" regionalne lige.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, dobili prvu deonicu sa 2:0 zahvaljujući golovima Mihe Boškovića i Ante Viskovića ali se borbeni Kragujevčani nisu predavali.

U nekoliko navrata domaći su "jurili" zaostatak od tri gola a drama je viđena u samoj završnici kada je Marko Petković lob udarcem doneo trijumf Radničkom 20 sekundi pre kraja utakmice.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Marko Ćuk sa tri pogotka, dok su po dva dodali Dušan Marković, Srđan Vuksanović i Nikola Dedović. Na drugoj strani Nikola Janović prednjačio je sa tri gola, dok je Ante Visković postigao dva.

Radnički je zauzeo treću poziciju na tabeli Triglav lige za prvaka pa će u četvrtak protiv istog rivala igrati u polufinalu fajnal-fora regionalne lige koji se održava u Rijeci.

Ne propustite