Šumadinci dočekuju Budvu na oproštaju od domaće publike

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.12.2014.
02:05
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Radničkog oprostiće se od kragujevačke publike za 2014. godinu utakmicom 10. kola regionalne Triglav lige u kojoj Šumadinci dočekuju Budvu.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Poslednja ovogodišnja utakmica koju će vaterpolisti Radničkog odigrati pred domaćim navijačima zakazana je za četvrtak od 20 časova kada u Kragujevac stiže ekipa Budve.

Šumadinci na bazenu SC "Park" dočekuju Budvu u okviru 10. kola regionalne Triglav lige u kojoj su posle vezanih poraza ostvarili trijumf na gostovanju splitskom POŠK-u.

U prvoj utakmici koju su vaterpolisti Radničkog odigrali protiv Budve rezultat je bio 8:5 za Kragujevčane ali ekipa sa Crnogorskog primorja svakako nije rival za potcenjivanje.

Radnički je trenutno na deobi drugog i trećeg mesta, sa 19 bodova, dok je Budva peta sa osam manje i bori se za četvrto mesto koje vodi u plej-of.

Kragujevčanima će ova utakmica poslužiti i kao generalna proba za duel drugog kola Lige šampiona, sa Olimpijakosom u Atini, koji je na programu 17. decembra i finalni turnir Kupa Srbije, četiri dana kasnije.

U ostalim utakmicama 10. kola grupe A sastaju se:
Branik – POŠK (petak, 18.00)
Primorje – Partizan (subota, 18.15)
Jadran ST – Mladost (subota, 19.00)

U grupi B igraju:
Primorac – Mornar (četvrtak)
Jug – Medvešćak (subota, 19.00)
Crvena zvezda –Jadran HN (subota, 20.15)

Ne propustite