Srbija protiv Tima sveta - Sve je spremno za spektakl!

Autor: Beta Beta
utorak 13.12.2016.
13:51
Izvor: Beta

Generalni sekretar Vaterpolo saveza (VSS) Srbije Nemanja Marijan rekao je da će sav prihod od ulaznica, koje su danas puštene u prodaju, za revijalnu utakmicu izmedju Srbije i tima sveta biti uplaćen u humanitane svrhe.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Manifestacija pod nazivom Dani vaterpolo šampiona održaće se 22. decembra i sublimiraće sve ovogodišnje uspehe najtrofejnije sportske organizacije u Srbiji, podsetiti na pojedine jubileje i prirediti veličanstven oproštaj od reprezentacije Živku Gociću i Slobodanu Nikiću.

"Na jednom mestu okupićemo sve ono najbolje što vaterpolo sport ima u ovom trentku, a sve u čast oproštaja od reprezentacije Srbije Živka Gocića i Slobodana Nikića. Sav prihod od ulaznica biće uplaćen malom Andreju Petroviću kome je pomoć zaista neophodna. Time ćemo i na human način oproštaj Gocića i Nikića učiniti još posebnijim"
, rekao je Marijan za sajt VSS.

Utakmica između Srbije i tima sveta igraće se 23. decembra od 18.00 na Tašmajdanu, a to će ujedno biti i poslednji nastupi Gocića i Nikića za reprezentaciju.

"Verujemo da će mnogi ljubitelji ne samo vaterpola već i sporta uopšte, kao i navijači kojima su Boba i Žile kroz 13 godina u nacionalnom timu doneli mnogo radosti, poželeti da budu deo ovog istinskog spektakla i da će tribine Taša biti ispunjene do poslednjeg mesta", rekao je Marijan.

Karte za revijalnu utakmicu puštene su u prodaju i mogu se nabaviti u svim poslovnicama Eventima po ceni od 300 dinara.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 13.12.2016
15:00

Tim Srbije ne mogu da zamislim bez Bobe Nikica...Jednostavno je uvek bio tu.