Spektakl u Dubrovniku - Jug vs Zvezda! (18:15h)

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.11.2014.
13:03
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Crvene zvezde večeras će biti na veoma teškom iskušenju u Dubrovniku protiv domaće ekipe Juga. Domaći najavljuju pravi spektakl, uz pune tribine.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Derbi četvrtog kola Grupe B regionalne Triglav lige igra se u Dubrovniku, na Gružu, gde će domaći Jug dočekati srpskog šampiona, ekipu Crvene zvezde.

Podmlađeni tim beogradskih crveno-belih posle tri kola ima učinak od dve pobede i jednog poraza, dok su Dubrovčani na vrhu sa maksimalnim učinkom i veliki su favoriti u večerašnjem meču, čiji je početak zakazan za 18 časova i 15 minuta.

Ipak, u hrvatskim medijima je primetan veliki respekt koji domaćini imaju prema šampionu Srbije i bivšem prvaku Evrope.

''Očekujem pravu mušku utakmicu, onako kakvu već Srbi znaju da igraju.
Ne možemo poželeti boljeg protivnika da u sezonu krenemo s punim tribinama. Zvezda je aktuelni prvak Srbije, osvajač Kupa i pobednik Lige šampiona, trenira ih aktuelni selektor Srbije Dejan Savić, i sve su to razlozi da nam Gruž bude pun i da nam da podršku ka još jednoj, nadam se, pobedi Juga'', poručio je trener Juga Miho Bobić, a prenosi ''Index''.

Naravno, Zvezda ne želi da se unapred preda, već da ostavi što bolji utisak protiv velikog rivala.

''U Dubrovnik dolazimo sa velikim sportskim motivom, da pobedimo! Iskreno, ja više volim da igram u gostima, a ovaj meč protiv Juga, pa još u Gružu, pruža ogromnu šansu našoj mladoj ekipi da se dokaže'',
optimista je Ivan Rackov, jedan od Zvezdinih aduta u večerašnjem meču.


Ne propustite