Savićevi ''Delfini'' bez milosti i za braću Ruse!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.01.2016.
21:20
Izvor: Sportske.net

Ubedljivo, moćno, dominantno... Srbija je u polufinalu Evropskog prvenstva!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle nešto slabije partije protiv Slovačke u osmini finala, naš nacionalni tim je ponovo zablistao večeras, u borbi za polufinale protiv selekcije Rusije.

Pred punim tribinama beogradske ''Kombank Arene'', reprezentacija Srbije je ubedljivo savladala Ruse rezultatom 15:5 i tako ušla u borbu za medalje, gde će joj naredni rival biti selekcija Grčke.

Večerašnje četvrtfinale je samo tokom prve četvrtine bilo donekle neizvesno, kada su Rusi imali početno vođstvo, držali priključak, ali su se onda raspucali Dušan Mandić, Andrija Prlainović, Filip Filipović i i našim rivalima nije bilo spasa.

Posle prve dve četvrtine, rezultat na semaforu bio je 7:3 i već tada je praktično bilo jasno da se ime pobednika neće dovoditi u pitanje.

I ne samo to, ''Delfini'' su u nastavku dodatno pojačali ritam, još više uvećali prednost i po ko zna koji put demonstrirali impresivnu snagu i kvalitet u odnosu na protivnike.

Podsetimo, Grčka je ranije danas, u prvom četvrtfinalu, savladala Španiju rezultatom 6:2.

Drugi polufinalni par biće poznat posle duela Italija - Crna Gora i Mađarska - Hrvatska.

Srbija: G. Pijetlović, Mandić 3, Gocić, Ranđelović, Ćuk 1, D. Pijetlović 1, Nikić 2, Aleksić 1, Jakšić 1, Filipović 2, Prlainović 3, S. Mitrović 1, B. Mitrović.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Monday, 18.01.2016
23:59

uvjerljivo ste najbolji u ovom trenutku za 2 koplja iznad svih ostalih, sve čestitke na kvalitetnom vođenju i radu kako u seniorskim tako i mlađim selekcijama

avatar
Her Vien
Monday, 18.01.2016
22:53

Znam da ne mislite ozbiljno da su Rusi braća, ali eto moram da napišem, nisu Rusi nikakva braća Srbima.

avatar
REVOLT SPT
Monday, 18.01.2016
22:21