Savić sastavio spisak za megdan sa Rumunima

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.01.2017.
16:25
Izvor: Beta

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je igrače za duel sa Rumunijom u četvrtom kolu Svetske lige, a na njemu se nalazi i debitant Nikola Lukić iz Partizana.

BETA/BETAPHOTO/WIND SPORT/DR
BETA/BETAPHOTO/WIND SPORT/DR

Povezane vesti

Srbija će 14. feburara gostovati u Bukureštu Rumuniji u četvrtom kolu Grupe A Svetske lige.

"Reprezentacija je malo podmlađena, ali želimo da proširimo konkurenciju za nacionalni tim. Ovaj spisak prvi put dajemo ovako rano tako da su moguće neke promene, ali za sada je ovako. Ovo je još jedna utakmica u nizu na kojoj proveravamo igrače i tako ćemo nastaviti u narednom periodu", rekao je Savić, a preneo je sajt Vaterpolo saveza Srbije.

"Oklupićemo se 12. februara uveče, mada će članovi stranih klubova doći direktno u Bukurešt. Ove godine najvažnija stanica je Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Pratimo šta se događa u drugim timovima, biće novih igrača u sastavima"
, rekao je Savić.

Na pitanje koliko ga ometaju problemi Partizana sa bazenom, s obzirom na to da veliki broj igrača dolazi upravo iz sastava crno-belih, Savić je rekao da ga "ne ometaju".

"Mene ne ometaju, ali pratim medije pa vidim po nekim izjavama da njih remeti rad reprezentacije", kazao je on.

Srbija je posle tri utakmice prva u Grupi A sa maksimalnim učinkom, dok je Rumunija treća sa jednim trijumfom i dva poraza

Na spisku su Dejana Savića su: Gojko Pijetlović, Lazar Dobožanov, Nemanja Ubović, Nebojša Toholj, Viktor Rašović, Filip Radojević, Nikola Lukić, Gavril Subotić, Miloš Ćuk, Ognjen Stojanović, Sava Ranđelović, Nikola Jakšić i Radomir Drašović.

Ne propustite