Savić objavio dva spiska za pripreme ''Delfina''

Autor: Beta Beta
sreda 17.05.2017.
13:47
Izvor: Beta

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić odredio je danas dva spiska igrača za pripreme u narednom periodu.

Epa/Tamas Kovacs
Epa/Tamas Kovacs

Povezane vesti

Prvi spisak se odnosi na dvodnevni rad sa vaterpolistima Pro Reka u Beogradu, a drugi je zapravo početak rada za dva velika takmičenja u ovoj godini - Svetsko prvenstvo u Budimpešti i finalni turnir Svetske lige u Ruzi, predgradju Moskve.

Pripreme sa Pro Rekom će trajati 23. i 24. maja, a na spisku su: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović. Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dragoljub Rogač, Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Djordje Lazić, Filip Radojević i Stefan Mitrović.

Od 5. do 9. juna treniraće: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dušan Mandić Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Djordje Lazić, Filip Radojević, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Sava Randjelović, Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Miloš Ćuk, Filip Filipović i Duško Pijetlović.

"Pro Reku vraćamo za rad u Đenovi tokom aprila. To je stari dogovor. Što se tiče junskog rada, tu smo skoro svi. Još nije povredu zalečio Strahinja Rašović i čekamo da vidimo rezultat terapija.

Posle toga nam dolaze Australijanci i ulazimo u pravi ritam. Prvo za Ruzi gde će treninzi biti u prvom planu, a zatim i za Svetsko u Budimpešti. Ne treba zaboraviti ni Univerzijadu u Tajpeju gde će igrati mladji igrači",
rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Ne propustite