Savić: "Crnogorci i mi igramo pred domaćom publikom"

Autor: Beta Beta
petak 22.01.2016.
13:52
Izvor: Beta

Dobra atmosfera na konferenciji pred poslednju utakmicu na Evropskom prvenstvu u vaterpolu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je danas da nijedna selekcija nije nepobediva, da i njegova ekipa ima mane, i dodao da će u predstojećem finalu Evropskog prvenstva protiv Crne Gore u Beogradskoj areni publika imati priliku da gleda i uživa u igri dva domaća tima.

"Neko je pitao da li Srbija ima mane. Svako ima mane, svaka ekipa i niko nije nepobediv, tako da sutra očekujem veliku borbu i nadam se da će puna Arena da uživa, jer će i jedna i druga reprezentacija igrati pred domaćom publikom", rekao je Savić uz osmeh.

On je rekao da su obe reprezentacije zasluženo u finalu i dodaje da očekuje otvorenu borbu.

"Sigurno je da se većina nas potajno nadala ovakvom finalu, jer realno, po prikazanom i Srbija i Crna Gora su pokazale da su trenutno dve najbolje ekipe. Crna Gora je imala nekoliko pehova i lošu atmosferu u prošlosti, ali je promenom trenera došla do izuzetne atmosfere", rekao je Savić novinarima u beogradskom Hotelu M.

"Oni su agresivnošću pobedili Italijane i Mađarsku do finala. Obe selekcije su zasluženo u finalu. Finale je jedna velika utakmica i sve je otvoreno", dodao je srpski selektor.

Kapiten reprezentacije Živko Gocić složio se sa Savićem da su obe reprezentacije pokazale najviše na prvenstvu i dodao da će on i njegovi saigrači u sutrašnjem finalu pružiti svoj maksimum u borbi za zlatnu medalju.

"Oni su veoma dobra ekipa. Ne treba preterano da se priča o njima. Sigurni smo svi da će biti teška i neizvesna utakmica do poslednjeg momenta. Mi ćemo da se potrudimo da uradimo sve što je u našoj moći da ova već osvojena medalja oko vrata bude najsjajnija. Finale je utakmica koja sa sobom nosi mnogo stvari. Spremni smo da uradimo sve u što je našoj moći, a da li je to dovoljno videćemo sutra oko 19.00", rekao je Gocić.

Finale Evropskog prvenstva izmedju Srbije i Crne Gore igraće se sutra od 17.45 u Beogradskoj areni.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Friday, 22.01.2016
16:04

..bravo za Savica,pustimo medije i politicare,mozes da odvojis drzavu,da pjevas drugu himnu,da stvaras novo pismo al ne mozes da promijenis DNK! Kako god okrenes Srbi uzimaju i zlato i srebro!

avatar
Apartmani Herceg Novi
Friday, 22.01.2016
16:02

Konacno da igramo sa Srbima na domacem terenu !nU bazenu voda pjeni, a Srbija nek se spremi. Jer ajkula, znano svima, po dva reda zuba ima. To je stara neman morska, pobjeda je CRNOGORSKA!!!

avatar
ANDY_COLE#18
Friday, 22.01.2016
17:48

U bazenu voda pjeni,Crna gora za srebro da se spremi.Jer ajklula znano svima od Deflina redovno prima.To je stara neman morska,posle Delfina od nje ostaje samo koska. :)

avatar
Apartmani Herceg Novi
Friday, 22.01.2016
16:01

Konacno da igramo sa Srbima na domacem terenu !
U bazenu voda pjeni, a Srbija nek se spremi. Jer ajkula, znano svima, po dva reda zuba ima. To je stara neman morska, pobjeda je CRNOGORSKA!!!

avatar
deeda_dedic
Friday, 22.01.2016
15:08

Srbija bar 3+ razlike uzima :D bez konkurencije smo

avatar
Savoa
Friday, 22.01.2016
14:57

Tako je ista krv!!!

avatar
REVOLT SPT
Friday, 22.01.2016
14:55