Šampion Evrope srušen u Kragujevcu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
17:50
Izvor: Sportske.net

U reprizi finala prošlosezonskog izdanja fajnal-siksa Lige šampiona Radnički se revanširao španskoj Barseloneti i tako stigao do prvog trijumfa u elitnom takmičenju u tekućoj sezoni.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca ostvarili su večeras prvu pobedu u grupnoj fazi Lige šampiona pošto su na plivalištu SC "Park" savladali Barselonetu rezultatom 12:7 (2:2, 4:4, 3:1, 3:0).

Radilo se o utakmici trećeg kola grupe "A" koja je ujedno bila repriza prošlosezonskog finala Lige šampiona koje je dobila Barseloneta.

Radnički je nakon dva vezana poraza na startu takmičenja večeras stigao do zlata vredne pobede i to usled sjajne igre u drugom delu meča.

Posle prve dve četvrtine rezultat je bio izjednačen 6:6 ali je fantastičnom odbranom u drugom delu meča domaćin stigao do ubedljivog trijumfa.

Na taj način "Šumadinci" su podigli samopouzdanje pred nastavak takmičenja i gostovanje Breši krajem meseca u okviru 4. kola grupe "A".

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Dedović sa tri gola, dok su Filip Trajković, Srđan Vuksanović i Marko Ćuk dodali po dva. Na drugoj strani prednjačio je trostruki strelac Gonzalo Ečenike.

Ne propustite