Rakočević: "Rađenova greška ne briše uspehe"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.05.2015.
18:51
Izvor: Sportske.net

Bivši kapten Crvene zvezde i proslavljeni reprezentativac Igor Rakočević dao je punu podršku vaterpolisti Nikoli Rađenu koji je ovih dana tema "doping" skandala.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vest da je srpski vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen bio pozitivan na kokain ostavila je sportsku javnost u čudu a najviše štete posle svega imaće momak koji će zbog suspenzije koja ga čeka najverovatnije morati u penziju.

Ljudi bliski sada već bivšem igraču Olimpijakosa stali su u njegovu odbranu i pružili mu podršku ali ima i mnogih koji osuđuju proslavljenog reprezentativca Srbije.

Među onima koji podržavaju Nikolu Rađena nalazi se i bivši kapiten KK Crvena zvezda Igor Rakočević koji je na "Tviteru" napisao šta misli o čitavoj situaciji.

"Velika podrška za Rađena. Jedna greška, kakva go da je, ne može da obriše sve što si uradio do tada" napisao je Rakočević.

Proslavljeni košarkaški reprezentativac na taj način se priključio onima koji su podržali Rađena a takvih je ne mali broj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 21.05.2015
11:31

takva glupost brise sve dobro sta je uradio sad ce ga svi pamtiti po drogi a ne sportskim uspjesima i jos usput kakva je to poruka djeci buducim vaterpolistima

avatar
lakipfc
Wednesday, 20.05.2015
19:50

Ovo je odlicno za decu,sto ga ovi podrzavaju,aj sad svi koji su uradili nesto da pocnu da se drogiraju....